Nettisivut: Design District Helsinki

Tilaaja: Design District Helsinki

Ajankohta: 2014 - 2015

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Graafinen suunnittelu, Webkehitys, Sisällönhallinta, Julkaisujärjestelmä CMS, Wordpress, Järjestöt ja yhdistykset, Tuki- ja ylläpitotyö, Toteutustyö, Koulutus, Valmisohjelmisto, responsiivinen, Wordpress, Graafinen suunnittelu ja tuotanto, Ux design

post_image

Visuaalisesti valloittavan, älykkäillä toiminnoilla varustetun, responsiivisen ja käyttäjille optimoidun nettisivun suunnittelu ja toteutus Design District Helsingille. Nettisivujen uudistuksen ytimessä oli mahdollistaa lähes 200 jäsenyrityksen sisällöntuotanto. Jäsenet voivat itse luoda ja muokata jäsensivujaan, tapahtumia, uutisia sekä kampanjoita. Isona uudistuksena oli myös suositun Design District paperikartan muuntaminen digitaalisesti helppokäyttöiseen muotoon. 


Asiakas 


Design District Helsinki on luovien tekijöiden yhdistys Helsingin sydämessä. Se on alue, joka on täynnä mielenkiintoisia paikkoja: 25 katua ja 200 jäsentä sisustus- ja muotiliikkeistä koruntekijöihin, antiikkiliikkeistä gallerioihin ja museoihin, ravintoloista hotelleihin ja suunnittelutoimistoihin.

Suosittelija:

Minna Särelä

Pinterest

Muita julkaisuja Pixels:lta

UA-84000188-1