Nettiajanvaraus Avoinna24.fi laajentaa palveluhakua ja tuo peruutusajat palveluun

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Käyttäjähallinta, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Webkehitys, Android, iOS, Linux, Mac OS, Windows, Windows Phone, Asiantuntijapalvelut, Kauppa, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, ajanvarausjärjestelmä, ajanvarauspalvelu, Nettiajanvaraus, nettiajanvarausjärjestelmä, Tehden, Tehoatoimintaan

post_image

Avoinna24.fi-sivulla vierailee 120 000 kävijää kuukausittain. Haluamme tarjota kävijöille houkuttelevan ja helpon tavan tehdä ajanvarauksia, ja asiakkaillemme entistä paremman paikan tarjota palveluja. Avoinna24.fi tuleekin kokemaan täydellisen muodonmuutoksen!

Avoinna24.fi etusivu tulee toimintaan uudistuksen jälkeen suoraan hakusivuna, jossa yrityshaun lisäksi kävijä voi tehdä yhä laajempia palveluhakuja. Haku-toimintoa on tarkoitus laajentaa siten, että kävijä voi esimerkiksi etsiä tiettynä päivänä valitsemastaan kaupungista vapaita hiustenleikkuuaikoja.

Peruutusajat myyntiin

Otamme käyttöön ominaisuuden, jonka avulla palveluun voi ilmoittaa viime hetken aikoja. Peruutusajat voi myydä joko normaaliin tai alennettuun hintaan. Saamamme palautteet huomioiden voimme tarvittaessa rajoittaa alennusten käyttöä palvelussa, jotta hintataso eri aloilla ei vääristy.

Osallistu uudistukseen

Kehitystyö aloitetaan keräämällä ideoita ja ajatuksia. Tulemme lähettämään Avoinna24.fi-palvelua käyttäville asiakkaille syksyllä kyselyn, mutta otamme jo nyt mielellämme ideoita vastaan!

Kehitysideoita ja palautetta voi laittaa osoitteeseen: markkinointi@tehden.com

Pinterest

Muita julkaisuja Tehden Oy:lta