NETSUITE ERP PILVIPALVELU LISÄÄ VIENTIYRITYKSEN KILPAILUKYKYÄ

Tilaaja: Robit Oyj

Ajankohta: 2015 - 2016

Toimittajan yhteyshenkilö: juha.tommila@staria.fi, puh. +358 40 8609 400

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Myynti, Toiminnanohjaus ERP, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Valmisohjelmisto

post_image

Yli 100 maahan vientiä harjoittava suomalainen pörssiyhtiö Robit Oyj varmistaa kansainvälistymisen pilvipohjaisella NetSuite -toiminnanohjausjärjestelmällä.
Suomalainen pörssiyhtiö Robit Oyj hakee kilpailuetua kansainvälisillä markkinoilla pilvipohjaisella NetSuite -ratkaisulla. Voimakkaasti kansainvälistyvän yhtiön liikevaihto on kasvanut vuosien 2004 - 2014 välisenä aikana keskimäärin 20 % vuodessa.
Haluamme monistaa yhden liiketoimintamallin eri maiden tytär- ja myyntiyhtiöissämme sekä yhden tavan johtaa kansainvälistä liiketoimintaamme, mistä syystä siirrymme pilvipohjaisen ERP -ratkaisuun, kertoo Robit Oyj:n talousjohtaja Jukka Luoma.

Robit Oyj on keskittynyt kallio- ja maaporauksen tuotteiden suunnitteluun, valmistukseen ja huoltoon. Yhtiön tuotantolaitokset ovat Suomessa ja Etelä-Koreassa. Yhtiön tytär- ja myyntiyhtiöt sijaitsevat Suomen lisäksi Etelä-Koreassa, Yhdysvalloissa, Perussa, Etelä-Afrikassa ja Venäjällä. Robit Oyj käynnisti vuoden 2015 alussa ERP -järjestelmien uudistamishankkeen, jossa 6 - 7 tietojärjestelmää korvataan yhdellä pilvipohjaisella NetSuite-järjestelmällä
Tällä hetkellä yhtiön tuotanto ja sen ohjaus, ostot ja varastointi ovat jo siirtyneet globaaliin
NetSuite-järjestelmään. Vuoden 2016 aikana yhtiön myynti ja CRM siirtyvät pilvipalveluun.
Globaali NetSuite -järjestelmä otetaan käyttöön kaikissa maissa, joissa yhtiöllä tytär- tai
myyntiyhtiö.
Robit Oyj valitsi kansainvälisen pilvipohjaisen ERP -ratkaisun toteuttajaksi suomalaisen
tietojärjestelmien ja talouspalveluihin keskittyneen Staria Oyj:n.
Starialla on pitkäaikainen kokemus NetSuite -järjestelmien toimittamisesta ja yhtiö toimii Suomessa NetSuiten Solution Provider -kumppanina, kertoo Luoma.
Järjestelmä soveltuu erityisesti kansainvälistyville yritykselle.
NetSuite OneWorld luo läpinäkyvyyden kaikkiin tytär- ja myyntiyhtiöihin ja mahdollistaa tietojen käsittely konsernitasolla eri valuutoissa, korostaa Staria Oyj:n toimitusjohtaja Juha Tommila
Yrityksen liiketoimintaan, asiakkaisiin, toimituksiin, myyntiin, tuotantoon ja taloushallintoon liittyvät tiedot sijaitsevat NetSuite -järjestelmässä yhdessä tietokannassa, minkä ansiosta niitä voi tarkastella ja yhdistellä reaaliaikaisesti.
NetSuite muokkautuu helposti asiakkaan liiketoiminnan mukaan eivätkä asiakaskohtaiset
räätälöinnit estä pilvipalvelun automaattisia, kahdesti vuodessa tapahtuvia laajoja päivityksiä.
NetSuite -pilvipalvelu on yrityksen digitaalisen liiketoiminnan alusta, johon on helppo liittää ja liittyä muilla järjestelmillä, korostaa Juha Tommila. NetSuite on lokalisoitu yli 100 maahan, ohjelmistossa on 19 kieliversiota ja 50 valuutan käsittelymahdollisuus.

Yrityksen tiedot ovat aina kahdennettuja, mikä mahdollistaa yrityksen tietojen jatkuvan
käytettävyyden. NetSuite avaa tämän vuoden loppuun mennessä datakeskukset Hollantiin ja Irlantiin, mikä varmistaa yritysten tietojen lakisääteistä tietoturvaa.

Lisätietoja
Talousjohtaja Jukka Luoma, Robit Oyj, jukka.luoma@robit.fi, puh.+358 400 744 746
Toimitusjohtaja Juha Tommila, Staria Oyj, juha.tommila@staria.fi, puh. +358 40 8609 400
www.robit.fi
www.staria.fi

Pinterest

Muita julkaisuja Staria Oyj:lta