NetOutlet

Tilaaja: NetOutlet

Ajankohta: 2012 - 2013

Tagit: Myynti, Arkkitehtuuri, Ketterät menetelmät, Verkkokaupparatkaisut, Integraatiot, Webkehitys, Graafinen suunnittelu, Käyttäjähallinta, Sisällönhallinta, Maksaminen, Käyttöliittymäsuunnittelu, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Urheilu, viihde ja virkistys, Kauppa, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Drupal Commerce

post_image

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet sosiaalisen kauppapaikan NetOutletille Drupal Commerceen pohjautuen. NetOutletissa tarjolla olevien tavaroiden ja palvelujen hinta laskee ostajien lukumäärän kasvaessa ja ostajat pystyvät houkuttelemaan uusia ostajia ryhmäänsä.

Vastasimme koko palvelun konseptista, visuaalisesta ja teknisestä suunnittelusta ja toteutimme palvelun integraatioineen.

Normaalien verkkokauppatoimintojen ja sosiaalisen hinnoittelun lisäksi palvelussa on monipuolinen integraatio Suomen Maksuturvan maksujärjestelmään. Sen avulla NetOutlet pystyy myös palauttamaan jo palvelun tai tavaran lunastaneelle asiakkaalle osan hinnasta, mikäli hänen ryhmäänsä on liittynyt uusia ostajia.


Lisätietoa: http://www.exove.com/cases/netoutlet

Pinterest

Muita julkaisuja Exove:lta