NESTE RALLY FINLAND APP

Tilaaja: AKK Sports Oy

Ajankohta: 2016 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Tatu Könönen

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Viestintä, Käyttöliittymäsuunnittelu, Analytiikka, Mobiilikehitys, Android, iOS, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, asiakaskokemus, Asiakaskokemuksen mittaaminen, mobiiliapplikaatiot, käyttäjälähtöisyys, Digitaalinen käyttökokemus, käyttökokemussuunnittelu, valu digital, mediataivas

post_image

Suomen MM-ralli haltuun mobiilisovelluksella!

Neste Ralli on monena vuonna valittu maailman parhaaksi rallitapahtumaksi. AKK Sports haluaa kehittää rallikokemusta uudelle tasolle tarjoamalla digitaalisen rallikokemuksen.

Tuore, maksuton rallisovellus tarjoaa monipuolisesti tietoja, tunnelmia ja ajanvietettä sekä suomeksi että englanniksi. Google Play - ja App Store -kaupoista ladattavissa oleva Neste Rally Finland App on suunnattu kaikille tapahtumasta kiinnostuneille, mutta suunniteltu ennen kaikkea Neste Ralli –katsojan livekokemuksen syventäjäksi ja laajentajaksi.

– Halusimme rakentaa rallin seuraajalle täysin uuden digitaalisen sisältökanavan, joka kokoaa kaikki kisaviikon keskeiset tapahtumat ja tiedot yhteen paikkaan, josta asiakkaan on tapahtuman aikana helppo löytää ne, hakea niistä lisätietoa ja luoda suosikeista oma rallikokonaisuus puhelimeensa, kuvailee AKK Sportsin markkinointijohtaja Heli Kemppainen.

Applikaatio lisää vuorovaikutteisuutta asiakkaiden kanssa


Applikaation avulla vuorovaikutteisuus asiakkaiden kanssa paranee ja asiakkaista voidaan kerätä tärkeää informaatiota tapahtuman kehittämisen näkökulmasta

– Haluamme tätä kautta myös kehittää kansainvälistä tapahtumaamme ja saada appsin käyttäjätkin osaksi Neste Rallin yhteistä kehittämistä; he pääsevät esimerkiksi arvioimaan erikoiskokeita ja niiden palveluita kisan käynnistyessä. Uskomme että sovellus tuo paitsi rallin lähemmäs katsojaa, myös helpottaa tapahtuman seuraamista sekä vahvistaa ja sitouttaa asiakaskokemusta, jatkaa Kemppainen.

Applikaation suunnittelun tavoitteena parempi rallielämys

- Sisällössä on pyritty ytimekkyyteen, sujuvuuteen ja tuoreuteen: käyttäjät saavat kilpailun aikana esimerkiksi reaaliaikaisia tilannetiedotteita. Erityisesti on huomioitu yleisömassoissa ja reitin varrella sovellusta käyttävät, joten appsin sisällöt ovat lähes kauttaaltaan käytettävissä myös offline-tilassa. Tämän vuoksi sovelluksen lataamisessa saattaa kestää hiukan totuttua kauemmin, mutta mielestämme lopputulos on pienen kärsivällisyyden arvoinen, kertoo Mediataivaan Digital Strategist Janne Pirkola.

Sovelluksesta löytyy mm. seuraavat ominaisuudet:
- reittiaikataulu, erikoiskoekartat, katselualueet ja navigointi
- erikoiskoekuvaukset ja asiantuntija-arviot
- tulokset, uutiset ja kilpailunaikaiset tiedotteet (push notifications)
- oheistapahtumat ja päiväkohtainen tapahtuma-aikataulu
- kuski- ja tiimiesittelyt kilpailuluokittain
- kilpailukeskuskartta kohteineen, tapahtumineen ja palveluineen
- kilpailudokumentit ja virallinen ilmoitustaulu
- Ralliradio ja Neste Rallin sosiaalinen media
- arvioi erikoiskokeet, veikkaa EK-voittajaa ja vastaa kävijäkyselyyn
- kumppanietuja passinsa rekisteröineille ja Rallitietäjä-trivia

Neste Rally Finland App tarjoaa tietoa, tunnelmia ja ajanvietettä kaikille tapahtumasta kiinnostuneille, mutta on suunniteltu ennen kaikkea Neste Ralli –katsojan livekokemuksen parantajaksi ja syventäjäksi.

Tekninen toteutus tehtiin yhteistyössä Valu Digitalin kanssa.


Suosittelija:

Heli Kemppainen

Pinterest

Muita julkaisuja Mediataivas Oy:lta