Nenäpäivä

Tilaaja: Nenäpäivä-säätiö

Ajankohta: 2012 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Janne Kalliola

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä, Webkehitys, Verkkokaupparatkaisut, Graafinen suunnittelu, Arkkitehtuuri, Käyttöliittymäsuunnittelu, Sisällönhallinta, Integraatiot, Julkaisujärjestelmä CMS, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Drupal

post_image

Nenäpäivä-säätiön Nenäpäivä-kampanja on Suomen suurin yksityinen hyväntekeväisyystapahtuma. Nenäpäivä.fi-sivuston tarkoituksena on tarjota vierailijoilleen mahdollisuuksia osallistua varainkeruuseen. Nenäpäivä-kampanjan varainkeruun tavoitteena on ollut edellisten vuosien keräysennätysten rikkominen. Sivuston on tarkoitus kestää myös suuria yhtaikaisia käyttäjämääriä, erityisesti suorien TV-lähetysten aikana. Hyväntekeväisyystaustan takia sivusto tuli toteuttaa kustannustehokkkasti.


Exove ja Exove Design suunnittelivat ja toteuttivat Nenäpäivä.fi-sivuston tiiviissä yhteistyössä Nenäpäivä-tiimin ja heidän alihankkijoidensa kanssa. Sivustoon yhdistettiin verkkokauppa, käyttäjien hallittavissa olevat tiimisivut, lahjoitusten verkkomaksutoiminnallisuus, kirjautumislomakkeet tapahtumia varten sekä erilaisia salasanasuojattuja sivuja.

Sivusto toteutettiin Drupal 7 –julkaisujärjestelmällä, ja siihen sisältyi integraatiot Securecast SMS -palveluun, Suomen verkkomaksut –maksujärjestelmään ja sosiaaliseen median. Vuoden 2013 Nenäpäivä-kampanjailtana sivustolla oli yli 46 000 vierailijaa, ja kampanjan varainkeruutavoite ylitettiin.

Lisätietoa: http://www.exove.com/cases/nenapaiva

Pinterest

Muita julkaisuja Exove:lta