Nelonen

Tilaaja: Nelonen

Toimittajan yhteyshenkilö: Janne Kalliola

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Webkehitys, Sisällönhallinta, Integraatiot, Arkkitehtuuri, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Media, Konsultointi, Drupal, MongoDB

post_image

Exove on Nelosen taustajärjestelmien toteutuskumppani. Järjestelmä perustuu useisiin eri teknologioihin. Pääasiallinen sisällönhallinta on toteutettu Drupal 7:llä, sisältöjen jakelu web-palveluihin, mobiililaitteisiin ja älytelevisioihin on toteutettu Node.JS:llä toteutetulla rajapinnalla, joka palvelee dataa MongoDB –tietokannasta sekä Apache SOLR-hakukoneesta. Esimerkiksi kaikki Ruutu.fi-palvelussa (ei Exoven toteuttama) videosisältö tulee Exoven toteuttaman taustajärjestelmän kautta.

Taustajärjestelmä myös hallitsee videoita, niiden konvertointia ja siirtoa streaming-palveluihin, sekä live-lähetysten hallintaa. Streamien suojaus, laatujen hallinta ja eri streamauskanavien käyttö on samoin taustajärjestelmän hallinnassa.

Kyseisen sivuston toteutuksen lisäksi Exove on osallistunut muiden Nelonen Median Internet-palvelujen konseptien suunnitteluun ja jalostukseen teknisen asiantuntijan roolissa.

Lisätietoa: http://www.exove.com/cases/nelonen-video-platform

Pinterest

Muita julkaisuja Exove:lta