NAUTIZ X4 AUTTAA HALLITSEMAAN SUOMALAISEN SCANDIC TRANSIN LOGISTIIKAN JA RAHDIN VALVONTAA

Tilaaja: Scandic Trans

Ajankohta: 2015 -

Tagit: Logistiikka, Toiminnanohjaus ERP, Mobiilikehitys, Paikkatieto GIS, Sisällönhallinta, Microsoft, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Laitteet

post_image

Rahtiliikennöitsijät valitsivat Handheldin lujitetut Nautiz X4 -kämmenmikrot säästääkseen aikaa, parantaakseen tehokkuutta ja tarkentaakseen rahdin tarkkailua. Handheldin lujitettu Nautiz X4 avustaa kuljettajia aina tehtävienjaosta rahdin toimitukseen asti. Se auttaa logistiikan hallinnassa ja tarjoaa täydet viestintä- ja reaaliaikaiset valvontamahdollisuudet kaikissa tilanteissa, joita matkan varrella eteen tulee.

 
Elämä ei ole helppoa tietokoneelle, joka on asennettu rahdinkuljetusautoon. Kun auto on liikenteessä, tien pinnan aiheuttama tärinä vaikuttaa kaikkiin kannettavan laitteen sisällä oleviin osiin useiden tuntien ajan kerrallaan. Kun auto pysäköidään, ohjaamon lämpötila muuttuu lämpimästä kylmäksi, mikä laajentaa ja supistaa tietokoneen osia ja aiheuttaa veden tiivistymistä. Näissä olosuhteissa perinteiset laitteet vaurioituvat hyvin nopeasti.
Turkulaisen Scandic Trans -kuljetusyrityksen tietokoneet kohtaavat myös muita haasteita. Omat ongelmansa aiheuttavat jäähdytettyjen rekka-autojen kylmyys ja kosteus, mutta tietokoneen pitäisi toimia myös keskittimenä kuljetuslogistiikalle ja tietoliikenteelle ja käsitellä suurta määrää tietoa nopeasti mutta silti luotettavasti. 

Lue lisää http://www.handheldgroup.com/fi/kestavat-ratkaisut/kayttoesimerkkeja/nautiz-x4-manages-logistics-and-cargo-monitoring-for-a-scandinavian-transport-company/

Pinterest

Muita julkaisuja Handheld Finland Oy:lta