Nautiz X2 - Rugged Mobility Optimized

Tagit: Logistiikka, Supply chain management SCM, Toiminnanohjaus ERP, Mobiilikehitys, Android, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Telekommunikaatio, Laitteet

post_image

Nautiz X2 on ihanteellinen kämmentietokone tämän päivän liikkuvien työntekijöiden tarpeisiin. Yritystason suorituskyvyllä varustettuna se pystyy hoitamaan kaikki tehtävät – ja selviytymään vaativammissakin ympäristöissä. Lisäksi se tarjoaa Android-älypuhelimen kannettavuuden, tunteen ja kehittyneisyyden. Se tarjoaa kaiken tämän ja parhaan arvon markkinoilla. 


KAIKKI YHDESSÄ -SUORITUSKYVYN INTEGROIDUT OMINAISUUDET
Nautiz X2 on todellinen ”kaikki yhdessä”: tietokone, skanneri, kamera ja 4G/LTE-puhelin.
Aluksi perusasiat: Suorita päivittäiset tehtäväsi neliytimisen suorittimen ja helppokäyttöisen Android 5.1 Lollipop käyttöjärjestelmän avulla. Voit käyttää korkealaatuista ja nopeaa 1D/2D viivakoodilukijaa kolmen Scan-painikkeen avulla. Integroitu kamera tarjoaa 8 megapikselin tarkkuuden ja joustavuuden, automaattitarkennuksen ja salamavalon. Ja kaiken kruunaa se, että Nautiz X2:ssa on puhelintoiminnallisuus, jota odotat tavalliselta älypuhelimelta. Google GMS asettaa Nautiz X2:n eri asemaan kuin yrityksen perinteiset kämmentietokoneet, minkä ansiosta voit ladata Play Store -sovelluksia ja käyttää Google Maps -karttoja. Nautiz X2 on lujitettu supertähti, jonka tehokkuus piilee sen ytimessä.

Pinterest

Muita julkaisuja Handheld Finland Oy:lta