NaturVention Oy

post_image

NaturVention Oy on vuonna 2011 perustettu suomalaisyritys, jonka kehittämä älykäs aktiiviviherseinäteknologia tuo terveellisen sisäilmaston kaikkiin tiloihin. Yhtiö työllistää Jyväskylän ja Helsingin toimipisteissään yhteensä noin 30 henkilöä, ja sen vuosittaisen liikevaihdon kasvuvauhti on ollut alusta asti huikea – jopa 200 prosenttia. Yhtiön nykyiset päämarkkina-alueet ovat Suomi ja Venäjä.

”Jos kaikki menee hyviin, niin ensimmäiset toimitukset suuntautuvat loppuvuodesta Isoon-Britanniaan, Lontooseen. Suuntaamme katsettamme jatkossa myös Kiinaan, eli sinne, missä on paljon käytännön ongelmia ilmanlaadun kanssa”, toteaa NaturVention Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Niko Järvinen.

Data kulkee ja huolto pelaa

DNA on toiminut NaturVentionin yhteistyökumppanina vuodesta 2014 lähtien. Aktiiviviherseinälaitteisiin kuuluvat DNA:n M2M -dataliittymät auttavat NaturVentionia valvomaan ja hallinnoimaan omien asiakkaidensa tuotteita verkon välityksellä. Luotettava verkkoyhteys ja datan siirto mahdollistavat myös vaivattoman NatureService -huoltopalvelutakuun tarjoamisen.

”DNA:n M2M dataliittymien avulla kommunikointi yrityksemme ja asiakkaidemme laitteiden välillä perustuu datapohjaiseen tiedonsiirtoon. DNA:n avustuksella voimme seurata 24/7, mikä asiakkaidemme viherseinien tilanne on ja, millä syklillä huoltotoimenpiteet on tarvetta aikatauluttaa.”

Etävalvonta parantaa tuotteiden laatua

Yhteistyö DNA Busineksen kanssa on auttanut NaturVentionia parantamaan tuotteidensa laatua, sillä luotettava verkkoyhteys takaa sen, että myös asiakkaiden järjestelmien toiminta on jatkuvasti huippuunsa hiottua.

Etävalvonta vähentää myös huollon kustannuksia, sillä vikatilanteisiin voidaan reagoida välittömästi ja parhaimmillaan ennakoivasti perustuen etävalvontatietoihin.

Referenssi NaturVention Oy
Tilaaja: Naturvention Oy
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
IoT
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja DNA Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä
The Future of Finance - Taloushallinnon tulevaisuus on jo täällä ja sen ytimessä on data
Sytyttääkö PeaceMaker sodan it-alalle? Reaktorin rekrytointikanava ärsyttää kilpailijoita
Internet on vapauttanut osaamisen jakelun - suomalainen verkkokoulutusalusta TWID hakee kansainvälistä kasvua
Jatkuvuudenhallinta ICT:n näkökulmasta - WannaCry yllätti monet yritykset housut nilkoissa