Nasty Race Android- ja iPhone-sovellukset

Tilaaja: Nasty Village

Toimittajan yhteyshenkilö: Kare Souru

Tagit: iOS, Android, Webkehitys, Mobiilikehitys, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Urheilu, viihde ja virkistys

post_image

Nasty Village on uuden sukupolven mobiilien peli- ja viihdepalvelujen julkaisija, jonka tuotteet tuovat jokapäiväiseen elämään pelillisiä elementtejä tarjoten käyttäjilleen jännitystä ja pilkettä silmäkulmaan. Iwa Labs toteutti Nasty Villagelle Nasty Race Android- ja iPhone-sovellukset sekä niihin liittyvät backend-palvelut ja verkkosivut.

Nasty Race on Android- ja iPhone-älypuhelimille toteutettu pelimäinen sovellus, joka tekee autolla ajamisesta hauskaa. Sovellus kerää puhelimen tarjoamaa anturi- ja paikkatietodataa ja tarjoaa käyttäjälleen reaaliaikaista tietoa ajoneuvon nopeudesta ja kiihtyvyyksistä. Jälkikäteen ajoja on mahdollista tarkastella numeerisena arvoina sekä karttapohjalta. Sovellus tuo autoiluun uusia pelillisiä elementtejä tarjoamalla haasteita ja tehtäviä, joiden onnistuneesta suorittamisesta palkitaan.

Ilmainen Nasty Race sovellus on ladattavissa Google Play -palvelusta (entinen Android Market) sekä Applen App Storessa. Nasty Race -verkkopalveluun voi tutustua osoitteessa www.nastyrace.com.

Teknologiat: Android, iOS, Ruby on Rails -sovelluskehys, JSON, paikkatietodata, anturidata, HTML, CSS, JavaScript

Suosittelija:

Nasty Villagen taustalla on pitkän linjan mobiili- ja paikkatietopalveluiden ammattilaisia, jotka tiesivät mitä sovellustoimittajaltaan halusivat. "Haimme osaavaa ja kustannustehokasta toimittajaa toteuttamaan keihäänkärkituotettamme. Tiesimme tarkkaan mitä halusimme ja haimme kokenutta mobiilikehittäjää, joka pystyisi toteuttamaan myös backend-puolen laadukkaasti ja aikataulussa", sanoo Juha Lahtela, Nasty Villagen toimitusjohtaja. "Erityisesti mobiilisovellusten kalibrointivaiheessa, kun lukuisat eri päätelaitteet piti saada tuottamaan yhteneviä mittaustuloksia, Iwa Labs lunasti lupauksensa joustavasta sovelluskehityksestä. Sadat testikilometrit vuoden pimeimpään aikaan lumisilla teillä vakuuttivat meidät siitä, että Iwa Labsissa todella asetetaan asiakas etusijalle", jatkaa Juha.

Juha Lahtela

Pinterest

Muita julkaisuja IWA:lta