Näin profiloit ja kirjoitat työpaikkailmoituksen, joka toimii

Tagit: HR, Pilvipalvelut / SaaS, IT, Asiantuntijapalvelut, Konsultointi, Valmisohjelmisto, rekrytointi

post_image

Valmensin hiljattain osaa tiimistäni avoimen tehtävän profilointiin. Profilointi on rekrytoinnin käynnistämisessä varsin kriittinen vaihe, joka kokemukseni mukaan laiminlyödään lähes poikkeuksetta. Jos profilointia ei tehdä huolella, työpaikkailmoitus kuulostaa siltä, ettei oikeastaan tiedetä, mitä ollaan hakemassa. Ja se pitää täsmälleen paikkansa. Ei tiedetäkään. Oletetaan ja odotetaan paljon.

Ajattelin tällä kertaa kertoa hyvin yksityiskohtaisesti, miten avoin tehtävä profiloidaan, ja miten selvästi profiloimaton ja profiloitu tehtävä eroavat työpaikkailmoituksena. Voit itse päättää, kummalla todennäköisesti onnistutaan paremmin. Olemme toimineet tämän kehittämäni mallin mukaan vuosia, ja tulokset näkyvät sekä asiakkaidemme rekrytointien lopputuloksissa että säännöllisinä palautteina sosiaalisessa mediassa “parhaiten kirjoitettuina työpaikkailmoituksina”. Uskallan siten omiin kokemuksiimme perusten rohkaista edes kokeilemaan.

*>> Lue koko juttu esimerkkikuvineen Heebon blogista


*edit 27.5. - pahoittelut, kyseinen kirjoitus ei ole toistaiseksi luettavissa. Tutustu sen sijaan tähän uuteen kirjoitukseen profiloinnista >>Kiitos kärsivällisyydestä! Profilointiavun ja rekrytointijeesin tarvetta? Ota yhteyttä >>

Kirjoittaja: Susanna Rantanen

@RantanenSusanna
@CareerHeebo

Pinterest

Muita julkaisuja Heebo Oy Ltd:lta