Naantalin Energia

Tilaaja: Naantalin Energia

Ajankohta: 2014 -

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä, Webkehitys, Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Raaka-aineet ja energia, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

post_image

Naantalin Energia on paikallinen sähköyhtiö, joka on tarjonnut sähköä jo vuodesta 1912 lähtien. Toimitimme Naantalin Energialle heidän aikaisemman verkkopalvelunsa vuonna 2011.

Naantalin Energian tavoitteina oli pääasiassa saada myös mobiililaitteilla asiakkaita hyvin palveleva sivusto, sekä samalla modernisoida myös ilmettä. Mahdollisuus yhteydenottoon olisi oltava mahdollisimman nopeaa ja vaivatonta, kuten myös kirjautuminen asiakkaiden Online-palveluun.

Toteuttamamme ratkaisu on raikkaalla ja modernin trendikkäällä ulkoasulla varustettu responsiivinen sivusto, jota käyttäessä kävijän on mahdollista erittäin nopeasti mm. kirjautua omaan online-palveluun sekä ottaa yhteyttä yritykseen, myös mobiililaitteilla. Etusivulla listataan tärkeät häiriötiedotteet ja ajankohtaisasiat, sekä Naantalin Energian aktiivisessa käytössä olevan Facebook-sivun tapahtumia.


Asiakkaalle toimitettiin mm.

  • Sivuston ulkoasun suunnittelu
  • Käytönseuranta ja analytiikkapalvelu
  • Uutisten ja uutisarkiston hallinta
  • Sähköisten lomakkeiden hallinta
  • Valokuvauspalvelu

Tutustu sivustoon

Suosittelija:

Viime vuosina olemme panostaneet sähköisten palveluiden nykyaikaistamiseen - on freesattu nettisivujen ilmettä, lisätty palveluja ja toiminnallisuuksia sekä toteutettu OnLine-osio. Verkkovaraani on osoittautunut hyväksi ja osaavaksi yhteistyökumppaniksi ja nyt sivumme toimivat joustavasti myös mobiililaitteilla. Näin olemme täysin moderni ja mukautuva palvelija myös internetissä.

Pasi Haarala, Toimitusjohtaja, Naantalin Energia

Pinterest

Muita julkaisuja Verkkovaraani Oy:lta