Myyntisovelluksella tehoa päivittäiseen työhön

post_image

Miraculos valitsi Eatechin ohjelmistokumppanikseen liikkuvan myyntityön helpottamiseksi. Yritys halusi tehostaa myyjien ajankäyttöä parantamalla tilaustentekoprosessia. Miraculoksen tavoite sovellusta valittaessa oli sen helppokäyttöisyys, tehokkuus sekä entistä parempi liiketoiminnan palveleminen.


Liikkuvan myyjän arkeen kuuluu asiakkaiden tilauksien kirjaaminen sekä niiden välittäminen toiminnanohjausjärjestelmään ja laskutukseen. Miraculos halusi lisätä myyjien tehokasta ajankäyttöä muuttamalla toimintatapojaan. Ratkaisun piti olla helposti mukana kulkeva sekä myyntityötä edistävä. Myyntisovelluksen oli mahdollistettava tilauksien tekeminen myös ilman verkkoyhteyttä.

Eatech tarjosi tietoturvallisen sekä vaivattoman tavan kirjata tilauksia Miraculoksen toiminnanohjausjärjestelmään. Tabletilla mukana kulkeva myyntisovellus integroitiin osaksi Miraculoksen taustajärjestelmää, jolloin saavutettiin paras mahdollinen ajansäästö. Ajan tasalla olevat tarjoukset, asiakastiedot sekä hinnoittelumallit edesauttavat myyjien päivittäistä työtä ja kulkevat aina kevyesti mukana. Ratkaisun käytön laajentaminen myöhemmin onnistuu joustavasti.

Myyntisovelluksen avulla liikkuvat myyjät pystyvät tekemään tilauksia suoraan asiakaskäynnin aikana, yhdessä loppuasiakkaan kanssa. Paperien pyörittämiseen aikaisemmin kulunut ajankäyttö saatiin kokonaan poistettua. Myyntisovellus on tuonut helpotusta myyjien päivittäisiin rutiineihin, edesauttaen Miraculoksen tulevaisuuden näkymiä. Eatech tarjoaa Miraculokselle myös teknistä tukea jatkuvien palveluiden muodossa.


Miraculos Oy on vuonna 1997 perustettu suomalainen kampaamoalan yritys, joka valmistaa ja maahantuo korkealaatuisia hiusalan tuotteita. Joulukuussa 2014 Miraculos Oy siirtyi kokonaisuudessaan suomalaisen perheyrityksen, Transmeri Groupin omistukseen. Miraculos ja Transmeri ovat tehneet yhteistyötä jo yli 10 vuoden ajan, sillä KC Professional -sarjan shampoita ja hoitoaineita kehitetään ja valmistetaan Transmerin tehtaalla Vantaalla.

Suosittelija:

”Myyntisovelluksen avulla olemme tehostaneet päivittäistä työtämme. Nyt myyjillä on aina ajantasainen tieto mukanaan ja he voivat esitellä tuotteitamme näyttävästi. Sovelluksen käyttö on äärimmäisen helppoa ja sen avulla tilaukset saadaan nopeasti kirjattua ja toimitettua asiakkaalle. Eatechin avulla saimme tehostettua liiketoimintaamme ja otettua liiketoimintamme tueksi modernin ratkaisun.”

Jyrki Hakala, toimitusjohtaja

Referenssi Myyntisovelluksella tehoa päivittäiseen työhön
Tilaaja: Miraculos Oy
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Myynti
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Kauppa
Valmisohjelmisto
Toteutustyö
Microsoft
Eatech Portable myyntisovellus myyntitilausjärjestelmä kenttämyynti liikkuva myynti liikkuvan työn ratkaisut Myynnin prosessit myynninedistäminen Myynninhallinta myyntityökalu
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Eatech Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!
City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä