Myymäläketjun keskitetty tilaustyökalu

Tilaaja: Kalustetukku

Tagit: Asiakaspalvelu, Myynti, Toiminnanohjaus ERP, Dokumenttien hallinta, Graafinen suunnittelu, Ohjelmistokehitys, Linux, Microsoft, IT, Valmistava teollisuus, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, Wapice, cpq, summium, Sales configurator

post_image

Kalustetukku on täyden palvelun keittiömyymälä, joka tarjoaa keittiön lisäksi myös kylpyhuoneen ja säilytystilojen kalusteratkaisut. Myös suunnittelu-, asennus- ja rahoituspalvelut kuuluvat heidän palvelutarjoamaansa. Suomessa yrityksellä on toistakymmentä myymälää. Asiakaskunta koostuu sekä yksittäisistä kuluttajista että yrityksistä.


Summiumissa myyjä valitsee asiakkaalle sopivat kalusteet ja lisävarusteet, minkä pohjalta työkalu muodostaa kokonaisuudesta tarjouksen tarvittavine hintatietoineen. Lisäksi työkalu muodostaa hankintalistan toimittajilta tilattavista osista yrityksen sisäiseen käyttöön sekä keräyslistat varastohenkilökunnan käyttöön. Työkalu on integroitu yrityksen ERP-järjestelmään.

Summiumin avulla tuotteiden hinnoittelu on hallittu keskitetysti ja aiempaa nopeammin. Työkalu helpottaa ja nopeuttaa tuotteiden tilaamista toimittajilta, sillä käyttäjä saa työkalusta valmiit hankintalistat automaattisesti. Oikeiden tuotteiden kerääminen varastosta on aiempaa nopeampaa valmiiden keräyslistojen ansiosta. Myös sisäinen laskutus on nopeutunut merkittävästi Summiumin ja yrityksen ERP-järjestelmän välisen integraation seurauksena.

Tustustu Summiumiin paremmin www.summium.com

Pinterest

Muita julkaisuja Wapice Oy :lta