Music Finland ry käyttää ValueFrame PSA Pro –toiminnanohjausjärjestelmää

Tilaaja: Music Finland ry

Toimittajan yhteyshenkilö: Merja Hottinen

post_image

Music Finland on musiikkialan omistama ja alan sekä valtion rahoittama järjestö, joka edistää suomalaisen musiikin vientiä ulkomaille. Toimintaan kuuluu mm. erilaisten tapahtumien ja kampanjoiden järjestäminen, näkyminen messuilla ja oikeiden kontaktien yhteen saattaminen.

Tiedot yhteen järjestelmään


Music Finland ry sai alkunsa, kun kaksi musiikkialan avaintoimijaa Suomalaisen musiikin tiedotuskeskus Fimic ja Music Export Finland yhdistyivät. Music Finlandin tutkimus- ja kehityspäällikkö Merja Hottinen kertoo, että molemmilla organisaatioilla oli ollut omat erilaiset tietojärjestelmänsä, ja yhdistymisen jälkeen tiedot piti saattaa samaan järjestelmään. Järjestelmissä oli tuhansia kansainvälisiä kontakteja. Niinpä alkoi pitkä eri asiakkuudenhallinta- ja toiminnanohjausjärjestelmien tutkiminen ja vertailu. ValueFrame PSA Pro osoittautui parhaimmaksi vaihtoehdoksi, koska sen pystyi käyttöönottovaiheessa muokkaamaan Music Finlandin tarpeita ja toimintatapoja vastaavaksi. Muiden järjestelmien kohdalla olisi pitänyt tehdä liikaa kompromisseja.

Musiikkivienti hyötyy toimivasta asiakkuudenhallinnasta

ValueFramella tieto välittyy organisaation sisällä juuri kuten Music Finland haluaa. Music Finland käyttää ValueFramea sekä asiakkuuden- että projektinhallintaan, mutta erityisesti asiakkuudenhallinnan toimivuus on heille ehdottoman tärkeää. ”Meidän ydintoimintaamme on se, että saamme luotua verkostoja ympäri maailman. Se että saatamme oikeat ihmiset yhteen, lähtee hyvän perusjärjestelmän kautta. Se lisää toimintamme arvoa”, Hottinen kertoo. ”Suomalainen musiikkivienti hyötyy siitä, että tieto on hallittavasti yhdessä paikassa, ja että meidän on entistä helpompi jakaa se tieto niille, jotka sitä tarvitsevat.”

Pinterest

Muita julkaisuja ValueFrame Oy:lta