MTV: kuluttajalähtöiset sähköiset palvelut

Tilaaja: MTV

Toimittajan yhteyshenkilö: Tapio Koivisto, Sales Executive

Tagit: Markkinointi, Viestintä, It-infrapalvelut, Ohjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Webkehitys, IT, Media, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

Cybercom on yhdessä kehittänyt MTV:n kanssa luotettavia, käytettäviä sekä laadukkaita sähköisen median palveluja. Näiden avulla asiakas pitää sekä saavuttaa strategiansa mukaisen markkinajohtajuuden nykyisissä ydinliiketoiminnoissa sekä uusissa kuluttajalähtöisissä sähköisissä palveluissa.

Suurista ja vaativista internet-palveluista puhuttaessa kriittisiä tekijöitä on merkittävä määrä, jolloin palvelun laadukkuus, luotettavuus ja tietoturvallisuus korostuvat. Cybercomin osaaminen suunnittelu-, testaus-, valvonta- ja ylläpitopalveluista sekä asiakkaan liiketoimintakriittisten järjestelmien tuntemus auttavat asiakasta tekemään nopeita liikkeitä uusien palveluiden suunnittelussa ja lanseerauksessa.

Cybercom suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää palveluita MTV:n verkkosivuille:
MTV.fi, Katsomo.fi ja Luukku.com.

MTV on tehnyt yhteistyötä Cybercomin kanssa yli 15 vuotta. MTV tarjoaa Suomen halutuimmat sähköiset palvelut. MTV.fi tavoittaa viikoittain noin 1,6 miljoonaa ihmistä ja on yksi Suomen suosituimmista verkkomedioista.

Pinterest

Muita julkaisuja Cybercom Finland Oy:lta