MQ, omnikanavan edelläkävijä

Tilaaja: MQ

Toimittajan yhteyshenkilö: Jussi Moilanen

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Verkkokaupparatkaisut, Microsoft, Mac OS, iOS, Android, Windows Phone, Julkaisujärjestelmä CMS, IT, Asiantuntijapalvelut, Kauppa, Valmisohjelmisto, verkkokauppa, E-commerce, Verkkokauppaohjelmisto, viskan, webshop, ecommerce, omnichannel, omnikanava, Monikanavaisen kaupan järjejestelmät, Monikanavaisen kaupan järjestelmät, MQ

post_image

MQ:n ja Viskanin yhteistyön alussa, lanseerattiin ensimmäinen versio verkkokaupasta MQ.se, molemmat olivat hyvin tietoisia siinä vaiheessa että kyseessä on ensimmäinen versio kaupasta ja ajan myötä kauppaa on tarkoitus kehittää.


Uusi E-commerce Manager Mikael Stålnacke istui Verkkokauppatapahtumassa Distanshandeldagar 2011, kuuntelemassa asiantuntijapaneelia joka oli erittäin kriittinen MQ:n verkkokauppaa kohti. Suurin osa kritiikistä oli kuitenkin jo vanhaa tai kehityskohteet olivat hyvin tiedossa ja uusi kokonaisomniratkaisu oltiin tuomassa markkinoille sisältäen myös mobiiliverkkokaupan.

Siitä hetkestä saakka MQ:ta ollaan koettu edelläkävijänä vähittäismyyjien verkkokaupoissa ja omnikanavissa. Aiheesta on myös kirjoitettu paljon hyvää esimerkiksi E-barometer vuosiraportissa, jonka voit ladata tästä. Myös Microsoft käyttää MQ:ta kansainvälisenä omnikanava referenssinä ja ovat julkaiseet videon aiheesta jonka voitte katsoa tästä.
Mikael Stålnacke kertoo nouda myymälästä toiminnallisuudesta näin
“Käytämme Viskanin nouda myymälä toimintoa joka helpottaa tilauskäsittelyä myymälöissämme merkittävästi, tekstiviesti lähetetään asiakkaalle aina kun tuote on noudettavissa jne. Nouda myymälästä konsepti toimii tosi hyvin ja on henkilökuntamme ja asiakkaamme mielestä erittäin käyttäjäystävällinen”

Rumasta ankanpoikasesta on kasvanut kaunis Joutsen!
Tutustu verkkokauppaan tästä!

Suosittelija:

Mikael Stålnacke

Pinterest

Muita julkaisuja Viskan Oy Ab:lta