Monipuolisempaa ja kansainvälisempää testauskoulutusta

Tilaaja: Sovelto

Tagit: Laadunvarmistus

post_image

Sovelto Knowitin kanssa tarjoaa entistä monipuolisempaa ja kansainvälisempää testauskoulutusta

Vuodesta 1999 alkaen toiminut Sovelto on maamme johtava ICT-osaamisen keskus, joka tarjoaa erilaisia ohjelmistokehitys- ja IT-alan kursseja tietoliikenne- ja viestintätekniikan alalla työskentelevien ihmisten ammattitaidon ylläpitämiseksi sekä kehittämiseksi.
Sovelton koulutuksissa on huomioitu laajasti myös testauksen kasvava rooli ohjelmistokehityksessä. Testauskoulutuksissaan Sovelto käyttää enimmäkseen ulkopuolisia testauskonsultteja tarjotakseen asiakasyrityksilleen korkealaatuisia testauspuolen koulutuspalveluja.

Knowitin testausyksikön ammattilaiset Sovelton kouluttajiksi

Sovelton ja Knowitin välinen testauskoulutusyhteistyö alkoi jo 2000-luvun alussa. Kattavasta testauksen ja ohjelmistokehityksen koulutustarjonnastamme valittiin ja räätälöitiin Sovelton julkiseen koulutustarjontaan parhaiten sopivat – ja yleisimmin kysytyt – koulutukset. Laadun varmistamiseksi koulutuksesta vastaavilla ISTQB-sertifioiduilla testausyksikön kouluttajillamme on myös vankka kansainvälisen tason teoreettinen testausosaaminen sekä merkittävät kontaktit kansainvälisiin testausyhteisöihin.

Yhä monipuolisempia kansainvälistä testauskehitystä seuraavia koulutuksia

Yhteistyössä kanssamme Sovelto pystyy tarjoamaan erittäin monipuolista, korkealaatuista ja pitkälti kansainvälistä testaamiseen ja laadunvarmistamiseen liittyvää koulutusta. Yksittäiset yritykset tilaavat koulutukset Soveltolta, joka hoitaa koulutusten markkinoinnin ja myynnin. Me puolestamme annamme Soveltolle eväät tarjota loppukäyttäjilleen niin valmiita kuin erikseen räätälöityjä huippuluokan testauskursseja. Testaus- ja laadunvarmistusyksikkömme kouluttajien ansiosta Sovelto voi järjestää nykyään myös ISTQB-sertifiointiin tähtääviä koulutuksia sekä suomeksi että englanniksi – aina perustasolta korkeimmille kansainvälisille tasoille saakka.

Säännöllisesti kerättävien koulutuspalautteiden valossa tyytyväisyys Sovelton kursseilla kouluttaneisiin sekä koulutusten sisältöön on korkealla: skaalalla 1–5 Koulutustemme keskiarvosana on peräti 4,5.

Pinterest

Muita julkaisuja Knowit Oy:lta