Molemminpuolinen luottamus digitalisaation voiteluaineena

Tilaaja: ValueFrame Oy

Tagit: BI ja raportointi, HR, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Arkkitehtuuri, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Asiantuntijapalvelut, IT, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

ValueFrame Oy:ssä työskentelee 12 henkilöä. Meidän fokus on tuotehallinnassa, myynnissä ja markkinoinnissa ja ylipäätään asiakasrajapinnassa toimimisessa. Protaconille olemme puolestaan ulkoistaneet täysin ValueFramen ohjelmoinnin, testauksen, palvelinten ylläpidon ja käyttäjätuen. Kun asiakkaamme tarvitsee tuoteneuvontaa, palvelupyyntöön vastaa Protaconin asiantuntija. Vaikka meillä ValueFramella määritelläänkin mitä ohjelmistoon kehitetään, on Protaconin ohjelmointitiimillä kuitenkin suuri vastuu itse toteutuksesta, koska heillä on melko vapaat kädet toteuttaa tarvittavat uudet ominaisuudet määrittelyjen puitteissa. Tämä järjestely ja tiivis yhteistyö on ollut meille hyvinkin toimiva ja kustannustehokas.

Vaikka tukitiimimme istuu Jyväskylässä, asiat toimivat hienosti ja yhteyttä pidetään päivittäin – aivan kuin oman väen kanssa tekisi hommia. Protaconin syvä asiantuntemus ValueFramesta on meille korvaamaton. Myös kokonaispalvelu on erittäin tärkeä. Saamme kaikki tuotannon kannalta olennaiset asiat yhdestä paikasta. Ulkoistaminen tuo toimintaan joustoa eri tilanteissa.

Protaconin toimintaa kuvaa luotettavuus, asiantuntemus ja se, että sovitusta pidetään kiinni. Protacon myös kehittää toimintaansa jatkuvasti niin, että riskit ja pullonkaulat vältetään. Yhteistyömme on hyvin tiivistä ja sen ansiosta vastuut, toimintamallit ja molemminpuoliset odotukset ovat hioutuneet vuosien saatossa saumattomiksi.

Uskon, että jatkamme yhteistä tekemistä tulevaisuudessakin samaan, hyvään malliin. Pitkäjänteinen yhteistyö helpottaa tekemistä ja synnyttää molemminpuolisen luottamuksen. Siihen se oikeastaan kiteytyykin, kahteen painavaan sanaan. Molemminpuolinen luottamus on kaikkein tärkein asia.

Suosittelija:

Saamme kaikki tuotannon kannalta olennaiset asiat yhdestä paikasta. Protaconin toimintaa kuvaa luotettavuus, asiantuntemus ja se, että sovitusta pidetään kiinni.

Harri Kanerva, Toimitusjohtaja, ValueFrame Oy

Pinterest

Muita julkaisuja Protacon Solutions Oy:lta