Mitä jos saisit testitiimin mistä päin maailmaa tahansa?

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Tietohallinto, Laadunvarmistus, Android, iOS, Windows, Windows Phone, Asiantuntijapalvelut, IT, Media, Konsultointi, Toteutustyö, Kansainvälistyminen, lokalisointi

post_image

Ratkaisun tai palvelun testaus kannattaisi toteuttaa siellä, missä käyttäjätkin sitä tulevat käyttämään. Omilla kolhiintuneilla laitteillaan, omassa elinympäristössään ja kulttuurissaan.

Testitiimin kokoaminen kansainvälisen projektin tarpeisiin voi vaan tuntua mahdottomalta tehtävältä tai ainakin kustannukset ja vaiva hyötyyn nähden kasvavat sietämättömiksi. Näin ei tarvitse olla.

  • Käytettävyystestausta Brasiliassa?
  • Lokalisointitestausta Venäjäksi?
  • Hyväksyntätestausta Vietnamissa?
You name it. Kaikki onnistuu helposti yhdestä osoitteesta.

Testitiimin kasaaminen lähes mistä päin maailmaa tahansa lähes millä tahansa laite- tai väestömäärittelyllä on mahdollista toteuttaa kustannustehokkaasti omalta toimistolta Applausen testauspalveluiden ja työkalujen avulla, sillä heidän 140.000+ testaajaa 200+ maassa antavat lähes rajattomat mahdollisuudet.

Enää ei tarvitse tuskanhiki otsalla jännittää julkaisupäivää, kun tietää että ratkaisun laadunvarmistus on hoidettu huolellisesti ja kattavasti.

Visuaalinen Dashboard mahdollistaa testauksen reaaliaikaisen seurannan ja kommunikoinnin omalta läppäriltä ja siten kalliit lentoliput saa jättää ostamatta ja epävarman säätämisen kaukomailla tekemättä.

"For much less than the cost of a single full-time QA engineer you can get 5-10 testers plus a dedicated Applause lead to manage them. For a small, entrepreneurial team, it’s a deal." - David Hehman, CEO of Greenstack

Applause Loves Startups, jo yli 500 tyytyväistä startup asiakasta, unohtamatta isoja perinteisiä yrityksiä, kuten vaikkapa News UK.

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää testauspalveluistamme, sekä kotimaisista että ulkomaisista.

Marko Närvä
Johtava konsultti, Qubilea Oy
App Quality Solutions Partner, Applause Inc
+358 50 487 3285
etunimi.sukunimi@qubilea.fi
www.qubilea.fi

Pinterest

Muita julkaisuja Qubilea Oy:lta