”Minulle esitetään aktiivisesti parannusehdotuksia”

Temet uudisti koko ICT-ympäristönsä

Temet Oy toteuttaa erilaisia suojaratkaisuja, joita käytetään väestönsuojelussa sekä tärkeissä sotilas-, kriisinhallinta- ja teollisuuskohteissa. Asiantuntijat ovat asiakkaidensa tukena aina suojien suunnittelusta toteutukseen ja hoitavat tarvittaessa kohteen koko elinkaaren hallinnan.


Vuonna 2012 Temetissä huomattiin, ettei ICT-ympäristö ole ajan tasalla, eikä se vastaa käyttäjiensä vaatimuksia. Edessä oli koko järjestelmän uusiminen: työasemat, verkko, palvelimet, palomuuri sekä tietoturva- ja varmistusratkaisu. Samalla uudistettiin myös toiminnanohjausjärjestelmä sekä sen käyttämä palvelin.

Toimittajaksi valittiin VoiceLink. Yksi tärkeimmistä valintakriteereistä oli kotimaisuus sekä yrityksen tausta. ”Halusimme yhteistyöhön suomalaisen, osaavan ja yrittäjävetoisen kumppanin kanssa. Uskomme, että yrittäjä palvelee parhaiten toista yrittäjää”, kertoo IT-Manager Jukka Vesterinen Temet Oy:stä.

1,5 vuoden uudistushanke eteni ongelmitta

Mittava 80 käyttäjän projekti vaati hyvän etukäteissuunnittelun. Hanke toteutettiin 1,5 vuoden aikana suunnitellusti. Loppukäyttäjät huomasivat, että uudistettu järjestelmä toimii paremmin, ja etenkin jaettujen verkkolevyresurssien käyttö nopeutui huomattavasti. Samalla otettiin käyttöön mm. jaetut kalenterit sekä työasemien etätuki. Vikatilanteessa työaseman käyttäjä ottaa yhteyttä VoiceLinkin tukeen, joka ratkoo ongelmat etäyhteyden kautta. Työntekijä voi jatkaa omaa työtänsä vain pienellä viiveellä, työpäivä ei kulu huollon odotteluun.

Liikkuville työntekijöille rakennettiin uuden palomuurin avulla turvallinen Remote Desktop -etäyhteys. Näin työntekijä pääsee hyödyntämään palvelimen ohjelmistoja ja tiedostoja, mistä tahansa suojatulla, varmistetulla VPN-yhteydellä.

Temetin palvelimet on virtualisoitu, jolloin järjestelmät saadaan tiivistettyä pienempään palvelintilaan. Virtualisointi mahdollistaa laitteiston tehokkaamman käytön, ja näin säästetään tietoturva- ja sähkökustannuksissa. Tärkeä osa kokonaisratkaisua on VoiceLinkin ylläpito- ja varmistuspalvelu. Vikatilanteissa hälytys asiakkaan järjestelmästä tulee suoraan VoiceLinkin tekniseen tukeen. Varmistusratkaisu pitää taas liiketoiminnan kannalta tärkeät tiedot aina tallessa. Kokonaisuutta täydentää luotettava tietoturva.

”Minulle esitetään aktiivisesti parannusehdotuksia”

IT-Manager Jukka Vesterinen, Temet Oy: “Olen erittäin tyytyväinen ICT-kumppanimme palveluun. Keskitämme nyt kaikki tietotekniikkahankinnat VoiceLinkille: perusratkaisun lisäksi nimipalvelut, pilvipalvelut sekä lisenssit, kuten Microsoft Office 365. Pyyntöihimme reagoidaan nopeasti. Tuki on hyvin tavoitettavissa, tarvittaessa myös toimistoajan ulkopuolella. Lisäksi minulle esitetään aktiivisesti parannusehdotuksia. Ehkä juuri siksi meillä ei ole ollut ollenkaan isompia järjestelmävikoja.”

Suosittelija:

Olen erittäin tyytyväinen ICT-kumppanimme palveluun. Keskitämme nyt kaikki tietotekniikkahankinnat VoiceLinkille: perusratkaisun lisäksi nimipalvelut, pilvipalvelut sekä lisenssit, kuten Microsoft Office 365. Pyyntöihimme reagoidaan nopeasti. Tuki on hyvin tavoitettavissa, tarvittaessa myös toimistoajan ulkopuolella. Lisäksi minulle esitetään aktiivisesti parannusehdotuksia. Ehkä juuri siksi meillä ei ole ollut ollenkaan isompia järjestelmävikoja.

Jukka Vesterinen IT-Manager

Referenssi ”Minulle esitetään aktiivisesti parannusehdotuksia”
Tilaaja: Temet Oy
Toimittajan yhteyshenkilö:
Marko Tarvainen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Projektinhallinta
Tietohallinto
Tuotanto
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva
Käyttäjähallinta
Microsoft
Windows
Valmistava teollisuus
Huolto ja korjaus
Konsultointi
Laitteet
Toteutustyö
O365 IT-infra palvelimet pilvivarmistus IT-konsultointi Microsoft Office 365 avaimet käteen ratkaisut HP Hp Gold Partner WatchGuard WatchGuard Gold Partner F-Secure F-Secure Gold Partner Global Voicelink GVL Oy Voicelink
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Global VoiceLink GVL OY:lta

Referenssi VoiceLink vastaa koko IT-järjestelmän toimivuudesta

Asuntovälittäjä Kahdeksas päivä luottaa pilvipalveluihin Kahdeksas päivä Oy on yksi Suomen suurimmista Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, +35 muutaTietohallinto, Viestintä, Dokumenttien hallinta, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Konesalipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, It-omaisuuden hallinta, Microsoft, Windows, Kiinteistöala, Asiantuntijapalvelut, Laitteet, Tuki- ja ylläpitotyö, Huolto ja korjaus, Toteutustyö, asiakaspalvelu, IT-palvelukokonaisuus, Sharepoint, Microsoft Office 365, O365, pilvipalvelut, integrointi, XaaS, iaas, paas, HP, Hp Gold Partner, WatchGuard, WatchGuard Gold Partner, F-Secure, F-Secure Gold Partner, Voicelink, Global Voicelink GVL Oy

Referenssi ”VoiceLinkin tekninen tuki reagoi nopeasti”

Helsingin Aikuisopisto säästää puhelukuluissa SIP-puheratkaisullaViisi vuotta sitten Aikuisopisto kilpailutti Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tietohallinto, Viestintä, It-infrapalvelut, +35 muutaPilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Microsoft, Windows, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Järjestöt ja yhdistykset, Telekommunikaatio, Huolto ja korjaus, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, virtualisointi, virtualserver, kommunikaatioratkaisu, IT-infra, IT-kumppani, IT-konsultointi, toiminnan tehostaminen, toiminnan kehitys, laitemyynti, Microsoft Office 365, Käyttäjähallinta, Yhteistyö, VoIP, viestintäratkaisut, HP, Hp Gold Partner, WatchGuard, WatchGuard Gold Partner, F-Secure, F-Secure Gold Partner, Global Voicelink GVL Oy, Voicelink

Referenssi VoiceLink toimii kuin oma lääkäri. Tuntee, tutkii ja tekee diagnoosin nopeasti

Asianajotoimisto J. Rajamäki Oy palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita kaikissa laki- ja oikeudenkäyntiasioissa. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Myynti, Tietohallinto, +32 muutaViestintä, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Microsoft, Sharepoint, Windows, Asiantuntijapalvelut, Huolto ja korjaus, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Microsoft Office 365, O365, pilvipalvelut, integrointi, Sharepoint, It-Loppukäyttäjäpalvelut, IT-palvelukokonaisuus, XaaS, iaas, paas, HP, Hp Gold Partner, WatchGuard, WatchGuard Gold Partner, F-Secure, F-Secure Gold Partner, Voicelink, Global Voicelink GVL Oy

Bloggaus Oletteko valmistautuneet verkkohyökkäyksiin ? Hakkerit valjastivat kodinkoneita aseikseen

Palvelimet, työasemat, verkkolevyt, tulostimet eivät ole enää pelkästään hyökkäyksien apuvälineitä vaan myös Lue lisää..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Tietohallinto, +23 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Big Data, IoT, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Tietoturva, Microsoft, Windows, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, IT-konsultointi, asiakaspalvelu, avaimet käteen ratkaisut

Referenssi IT-tuen ja -ylläpidon ulkoistaminen on ehdottomasti paras ratkaisu

Hoitokoti Päiväkumpu ei tarvitse omaa IT-tukea Hoitokoti Päiväkumpu tarjoaa yksityisiä hoitopalveluja turvallisissa ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Hankinta, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, +26 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Konesalipalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Tietoturva, Käyttäjähallinta, Microsoft, Windows, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Huolto ja korjaus, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, IT-infra, It-Loppukäyttäjäpalvelut, pilvipalvelut, Microsoft Office 365, F-Secure, WatchGuard, HP, Global Voicelink GVL Oy, Voicelink, Elinkaarenhallinta palvelut, WatchGuard Gold Partner, Hp Gold Partner

Referenssi IT-ratkaisu räätälöidään asiakkaan mukaan / Hakonen Solutions Oy

Arvostamme VoiceLinkin asiakaslähtöistä toimintatapaa ja osaavaa henkilökuntaa Hakonen Solutions Oy on jo viidennessä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Hankinta, Projektinhallinta, +29 muutaTietohallinto, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Konesalipalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Tietoturva, Käyttäjähallinta, Microsoft, Windows, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, pilvipalvelu, Palvelinvarmistus, konesalipalvelut, työasemat, virtualisointi, VMware, avaimet käteen ratkaisut, HP, Hp Gold Partner, WatchGuard, WatchGuard Gold Partner, F-Secure, F-Secure Gold Partner, Global Voicelink GVL Oy, Voicelink

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Oppimisen tulevaisuus - oppia.fi loi alustan osaamisen ylläpitoon
Tekoälypohjainen ohjelmistokehitys automoi ohjelmistotuotannon prosesseja
Accountor Enterprise ja Vainu yhteistyöhön - Vainu integroituu nyt Dynamics 365 Salesiin