”Minulle esitetään aktiivisesti parannusehdotuksia”

post_image

Temet uudisti koko ICT-ympäristönsä

Temet Oy toteuttaa erilaisia suojaratkaisuja, joita käytetään väestönsuojelussa sekä tärkeissä sotilas-, kriisinhallinta- ja teollisuuskohteissa. Asiantuntijat ovat asiakkaidensa tukena aina suojien suunnittelusta toteutukseen ja hoitavat tarvittaessa kohteen koko elinkaaren hallinnan.


Vuonna 2012 Temetissä huomattiin, ettei ICT-ympäristö ole ajan tasalla, eikä se vastaa käyttäjiensä vaatimuksia. Edessä oli koko järjestelmän uusiminen: työasemat, verkko, palvelimet, palomuuri sekä tietoturva- ja varmistusratkaisu. Samalla uudistettiin myös toiminnanohjausjärjestelmä sekä sen käyttämä palvelin.

Toimittajaksi valittiin VoiceLink. Yksi tärkeimmistä valintakriteereistä oli kotimaisuus sekä yrityksen tausta. ”Halusimme yhteistyöhön suomalaisen, osaavan ja yrittäjävetoisen kumppanin kanssa. Uskomme, että yrittäjä palvelee parhaiten toista yrittäjää”, kertoo IT-Manager Jukka Vesterinen Temet Oy:stä.

1,5 vuoden uudistushanke eteni ongelmitta

Mittava 80 käyttäjän projekti vaati hyvän etukäteissuunnittelun. Hanke toteutettiin 1,5 vuoden aikana suunnitellusti. Loppukäyttäjät huomasivat, että uudistettu järjestelmä toimii paremmin, ja etenkin jaettujen verkkolevyresurssien käyttö nopeutui huomattavasti. Samalla otettiin käyttöön mm. jaetut kalenterit sekä työasemien etätuki. Vikatilanteessa työaseman käyttäjä ottaa yhteyttä VoiceLinkin tukeen, joka ratkoo ongelmat etäyhteyden kautta. Työntekijä voi jatkaa omaa työtänsä vain pienellä viiveellä, työpäivä ei kulu huollon odotteluun.

Liikkuville työntekijöille rakennettiin uuden palomuurin avulla turvallinen Remote Desktop -etäyhteys. Näin työntekijä pääsee hyödyntämään palvelimen ohjelmistoja ja tiedostoja, mistä tahansa suojatulla, varmistetulla VPN-yhteydellä.

Temetin palvelimet on virtualisoitu, jolloin järjestelmät saadaan tiivistettyä pienempään palvelintilaan. Virtualisointi mahdollistaa laitteiston tehokkaamman käytön, ja näin säästetään tietoturva- ja sähkökustannuksissa. Tärkeä osa kokonaisratkaisua on VoiceLinkin ylläpito- ja varmistuspalvelu. Vikatilanteissa hälytys asiakkaan järjestelmästä tulee suoraan VoiceLinkin tekniseen tukeen. Varmistusratkaisu pitää taas liiketoiminnan kannalta tärkeät tiedot aina tallessa. Kokonaisuutta täydentää luotettava tietoturva.

”Minulle esitetään aktiivisesti parannusehdotuksia”

IT-Manager Jukka Vesterinen, Temet Oy: “Olen erittäin tyytyväinen ICT-kumppanimme palveluun. Keskitämme nyt kaikki tietotekniikkahankinnat VoiceLinkille: perusratkaisun lisäksi nimipalvelut, pilvipalvelut sekä lisenssit, kuten Microsoft Office 365. Pyyntöihimme reagoidaan nopeasti. Tuki on hyvin tavoitettavissa, tarvittaessa myös toimistoajan ulkopuolella. Lisäksi minulle esitetään aktiivisesti parannusehdotuksia. Ehkä juuri siksi meillä ei ole ollut ollenkaan isompia järjestelmävikoja.”

Suosittelija:

Olen erittäin tyytyväinen ICT-kumppanimme palveluun. Keskitämme nyt kaikki tietotekniikkahankinnat VoiceLinkille: perusratkaisun lisäksi nimipalvelut, pilvipalvelut sekä lisenssit, kuten Microsoft Office 365. Pyyntöihimme reagoidaan nopeasti. Tuki on hyvin tavoitettavissa, tarvittaessa myös toimistoajan ulkopuolella. Lisäksi minulle esitetään aktiivisesti parannusehdotuksia. Ehkä juuri siksi meillä ei ole ollut ollenkaan isompia järjestelmävikoja.

Jukka Vesterinen IT-Manager

Referenssi ”Minulle esitetään aktiivisesti parannusehdotuksia”
Tilaaja: Temet Oy
Toimittajan yhteyshenkilö:
Marko Tarvainen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Projektinhallinta
Tietohallinto
Tuotanto
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva
Käyttäjähallinta
Valmistava teollisuus
Huolto ja korjaus
Konsultointi
Laitteet
Toteutustyö
Microsoft
Windows
O365 IT-infra palvelimet pilvivarmistus IT-konsultointi Microsoft Office 365 avaimet käteen ratkaisut HP Hp Gold Partner WatchGuard WatchGuard Gold Partner F-Secure F-Secure Gold Partner Global Voicelink GVL Oy Voicelink
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Global VoiceLink GVL OY:lta

post_image

Referenssi VoiceLink vastaa koko IT-järjestelmän toimivuudesta

Asuntovälittäjä Kahdeksas päivä luottaa pilvipalveluihin Kahdeksas päivä Oy on yksi Suomen suurimmista Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, +35 muutaTietohallinto, Viestintä, Dokumenttien hallinta, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Konesalipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, It-omaisuuden hallinta, Microsoft, Windows, Kiinteistöala, Asiantuntijapalvelut, Laitteet, Tuki- ja ylläpitotyö, Huolto ja korjaus, Toteutustyö, asiakaspalvelu, IT-palvelukokonaisuus, Sharepoint, Microsoft Office 365, O365, pilvipalvelut, integrointi, XaaS, iaas, paas, HP, Hp Gold Partner, WatchGuard, WatchGuard Gold Partner, F-Secure, F-Secure Gold Partner, Voicelink, Global Voicelink GVL Oy

post_image

Referenssi ”VoiceLinkin tekninen tuki reagoi nopeasti”

Helsingin Aikuisopisto säästää puhelukuluissa SIP-puheratkaisullaViisi vuotta sitten Aikuisopisto kilpailutti Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tietohallinto, Viestintä, It-infrapalvelut, +35 muutaPilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Microsoft, Windows, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Järjestöt ja yhdistykset, Telekommunikaatio, Huolto ja korjaus, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, virtualisointi, virtualserver, kommunikaatioratkaisu, IT-infra, IT-kumppani, IT-konsultointi, toiminnan tehostaminen, toiminnan kehitys, laitemyynti, Microsoft Office 365, Käyttäjähallinta, Yhteistyö, VoIP, viestintäratkaisut, HP, Hp Gold Partner, WatchGuard, WatchGuard Gold Partner, F-Secure, F-Secure Gold Partner, Global Voicelink GVL Oy, Voicelink

post_image

Referenssi VoiceLink toimii kuin oma lääkäri. Tuntee, tutkii ja tekee diagnoosin nopeasti

Asianajotoimisto J. Rajamäki Oy palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita kaikissa laki- ja oikeudenkäyntiasioissa. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Myynti, Tietohallinto, +32 muutaViestintä, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Microsoft, Sharepoint, Windows, Asiantuntijapalvelut, Huolto ja korjaus, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Microsoft Office 365, O365, pilvipalvelut, integrointi, Sharepoint, It-Loppukäyttäjäpalvelut, IT-palvelukokonaisuus, XaaS, iaas, paas, HP, Hp Gold Partner, WatchGuard, WatchGuard Gold Partner, F-Secure, F-Secure Gold Partner, Voicelink, Global Voicelink GVL Oy

post_image

Bloggaus Oletteko valmistautuneet verkkohyökkäyksiin ? Hakkerit valjastivat kodinkoneita aseikseen

Palvelimet, työasemat, verkkolevyt, tulostimet eivät ole enää pelkästään hyökkäyksien apuvälineitä vaan myös Lue lisää..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Tietohallinto, +23 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Big Data, IoT, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Tietoturva, Microsoft, Windows, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, IT-konsultointi, asiakaspalvelu, avaimet käteen ratkaisut

post_image

Referenssi IT-tuen ja -ylläpidon ulkoistaminen on ehdottomasti paras ratkaisu

Hoitokoti Päiväkumpu ei tarvitse omaa IT-tukea Hoitokoti Päiväkumpu tarjoaa yksityisiä hoitopalveluja turvallisissa ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Hankinta, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, +26 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Konesalipalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Tietoturva, Käyttäjähallinta, Microsoft, Windows, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Huolto ja korjaus, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, IT-infra, It-Loppukäyttäjäpalvelut, pilvipalvelut, Microsoft Office 365, F-Secure, WatchGuard, HP, Global Voicelink GVL Oy, Voicelink, Elinkaarenhallinta palvelut, WatchGuard Gold Partner, Hp Gold Partner

post_image

Referenssi IT-ratkaisu räätälöidään asiakkaan mukaan / Hakonen Solutions Oy

Arvostamme VoiceLinkin asiakaslähtöistä toimintatapaa ja osaavaa henkilökuntaa Hakonen Solutions Oy on jo viidennessä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Hankinta, Projektinhallinta, +29 muutaTietohallinto, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Konesalipalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Tietoturva, Käyttäjähallinta, Microsoft, Windows, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, pilvipalvelu, Palvelinvarmistus, konesalipalvelut, työasemat, virtualisointi, VMware, avaimet käteen ratkaisut, HP, Hp Gold Partner, WatchGuard, WatchGuard Gold Partner, F-Secure, F-Secure Gold Partner, Global Voicelink GVL Oy, Voicelink

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä
The Future of Finance - Taloushallinnon tulevaisuus on jo täällä ja sen ytimessä on data
Sytyttääkö PeaceMaker sodan it-alalle? Reaktorin rekrytointikanava ärsyttää kilpailijoita
Internet on vapauttanut osaamisen jakelun - suomalainen verkkokoulutusalusta TWID hakee kansainvälistä kasvua
Jatkuvuudenhallinta ICT:n näkökulmasta - WannaCry yllätti monet yritykset housut nilkoissa