Minna Parikka iPad-sovellus

Tilaaja: Minna Parikka Shoes Oy

Toimittajan yhteyshenkilö: Kare Souru

Tagit: iOS, Mobiilikehitys, Toteutustyö, Asiantuntijapalvelut

post_image

Minna Parikka on palkittu suomalainen kenkä- ja laukkusuunnittelija, jonka yritys ja tuotteet kantavat samaa nimeä. Minna on Suomen tunnetuimpia muotisuunnittelijoita ja hänen suunnittelemiaan tuotteita on nähty maailmanluokan tähdillä, kuten Lady Gagalla. Hänen tuotteitaan viedään pariinkymmeneen maahan ja niitä on esitelty maailman johtavissa muotilehdissä kuten Ellessä ja Voguessa.

Iwa Labs toteutti Minna Parikalle natiivin iOS-sovelluksen iPadille suunnittelijan uuden A/W 2012 -malliston esittelyyn. iPad-sovellus esittelee kokoelman tuotteita värikkäin kuvin ja videoin sekä tarjoaa taustatietoa suunnittelijasta ja brändistä. Sovellus osaa myös johdattaa kiinnostuneen kuluttajan ostoksille verkkokauppaan.

Minna Parikan tuotteisiin voi tutusta osoitteessa www.minnaparikka.com tai hänen uudessa Helsingin myymälässään, jossa myös sovellus on ahkerassa käytössä. Myymälän, Minna Parikka Universumin, osoite on Aleksanterinkatu 36. Ilmaisen Minna Parikka iPad-sovelluksen voi ladata Apple App Store –sovelluskaupasta.

Suosittelija:

Iwa Labsin kanssa oli mukavaa ja luontevaa tehdä töitä. Iwan tekijät osasivat siirtää muoto- ja värimaailmani uudelle alustalle ja loivat sovelluksen, jonka avulla brändini ja tuotteeni erottuvat edukseen ja heräävät henkiin", sanoo Minna. "Suosittelen Iwaa yhteistyökumppaniksi kaikille luovien alojen ihmisille", hän jatkaa.

Minna Parikka

Pinterest

Muita julkaisuja IWA:lta