Milosan luottaa Movenium Työajanseurantaan

Tilaaja: Milosan Oy, rakennussaneeraukset

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, Pilvipalvelut / SaaS, Android, iOS, Rakentaminen, Valmisohjelmisto, työajanseuranta, raportointi, tuntikirjaus, tuntiraportti

post_image

Turkulainen Milosan Oy on käyttänyt Movenium Työajanseurantaa vuodesta 2008 lähtien. Rakennussaneerauksiin erikoistunut yritys hoitaa myös verottajalle tehtävät henkilöraportit Moveniumin avulla.

Milosan Oy on pääosin Varsinais-Suomessa toimivia yrityksiä ja isännöitsijöitä palveleva saneerausalan yritys, joka on erikoistunut sisä- ja ulkomaalauksiin sekä laatoitustöihin.

– Teemme niin suuret saneeraukset kuin pienet pintaremontitkin aina asiakasta ajatellen, Milosan Oy:n taloushallintoassistentti Raija Virtanen kertoo.

Muutamia vuosia sitten Milosanin liiketoiminta kasvoi niin paljon, että henkilökunnan ja työmaiden määrä lisääntyi huomattavasti. Yritys siirtyi sähköiseen työajanseurantaan, jonka avulla voidaan seurata työmaakohtaista ajankäyttöä ja siirtää tiedot niin laskutukseen kuin palkanlaskentaankin.

– Henkilökuntaa on tullut paljon lisää ja nykyään kohteiden määrä on valtavan suuri. Toimintamme on tullut sen verran monimutkaisemmaksi, että tarvitsemme pätevän järjestelmän, Raija Virtanen kuvailee.

Ohjelmiston valinnan teki aikoinaan toimitusjohtaja, joka oli vertaillut eri ratkaisuja ja päätynyt Movenium Työajanseurantaan. Nyt yrityksen käytössä on myös Movenium Verottajaraportointi.

– Raportointi verottajalle käy tosi kätevästi. Ratkaisu on hyvä ja simppeli, eikä henkilöraporttien lähettämiseen mene paljoa aikaa, Raija Virtanen kertoo.

Milosanilla on silloin tällöin tarvetta tukipalveluille ja ohjeille. Raija Virtasen mukaan välillä on enemmän, välillä vähemmän kysyttävää, mutta vastaukset tulevat aina ripeästi.

– Yhteistyö on sujunut hyvin – asiakaspalvelu toimii nopeasti eikä vastauksia tarvitse odotella.

Jatkossa Milosan alkaa käyttämään uuden käyttöliittymän mukana tulevaa GPS-paikannusta, jonka avulla voidaan työajan lisäksi seurata myös mistä kohteesta työaikamerkintä on tehty. Lisäksi Milosan ottaa testiin myös muita tuotteita kuten tietokoneella, tabletilla ja kännykällä toimivan Movenium Työmaapäiväkirjan.

– Me emme enää millään pärjäisi ilman Movenium Työajanseurantaa, sillä meillä on jo satoja kohteita, Raija Virtanen toteaa.

Suosittelija:

Raportointi verottajalle käy tosi kätevästi. Ratkaisu on hyvä ja simppeli, eikä henkilöraporttien lähettämiseen mene paljoa aikaa.

Raija Virtanen

Pinterest

Muita julkaisuja Movenium:lta