Millaisessa ympäristössä sinä haluaisit työskennellä?

Tagit: Google, Pilvipalvelut / SaaS, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Koulutus, Valmisohjelmisto

Vastaus on helppo: toimivassa. Sähköposti on nykyään jokaisen yrityksen perustyökalu, jonka lisäksi tarvitaan kalenteria, toimistosovelluksia ja sisäisiä viestintäkanavia. Mitä jos näitä kaikkia voisi hyödyntää yhdessä kollegoiden kanssa, antaa ideoiden virrata, eikä työn tarvitsisi enää rajoittua vain toimistoon.

Nykyaikaiset Google Apps for Business-viestintäsovellukset tarjoavat yrityksille ratkaisun tähän kaikkeen. Sen keskeisenä ideana toimii yhdessä työskentely, riippumattomuus laitteesta ja työn liikkuvuuden mahdollistuminen. Kaikki tämä yhdessä paketissa, yhdellä hinnalla.

Keskittämällä Google Apps for Business-kokonaisuuteen toimitaan paitsi kustannustehokkaasti, myös sijoitetaan ratkaisuun joka kantaa pitkälle tulevaisuuteen. Maailmanlaajuisesti jo yli 5 miljoonaa yritystä käyttää Google Apps for Business-sovelluksia.

ONKO TEILLÄ VARAA OLLA KÄYTTÄMÄTTÄ GOOGLEN TUOTTEITA?

Vertaile nykyiseen ratkaisuusi – uskallamme väittää, että Google on parempi. Hyödyntämällä Googlen tuotteita tehostatte toimiston sisäistä ja ulkoista kanssakäymistä ja mahdollistatte etätyön erittäin pienillä kustannuksilla. Käyttäjätili maksaa 3,33€ /kk.

Kerro meille halukkuudestasi kuulla lisää, esittelemme tuotteet ja kerromme miten juuri yrityksesi hyötyy niistä parhaiten.

TEKEMÄMME GOOGLE -PALVELUIDEN KÄYTTÖÖNOTOT ONNISTUVAT AINA

Käyttöönottomme tarjoaa aina kokonaisvaltaisen suoraviivaisen projektin sisältäen muutoksenhallinnan, tekniset muutostyöt ja koulutuksen.

TAVOITAT MEIDÄT

myynti@verkkoaps.fi tai 09-4257 9282

Pinterest

Muita julkaisuja Cloudpoint:lta