Miksi Vesa valitsi Zonerin webhotellit

post_image

Vesa Airiolla on pitkä kokemus yrittäjyydestä. Hän aloitti vuonna 1983 kuntosalilaitteiden valmistuksella ja perusti myös omia kuntosaleja. Urheilubisnes vaihtui muutama vuosi sitten valokuvausyrittäjyyteen Visual Tailors Oy:ssa sekä osakkuuteen elämysmatkatoimisto Tres Hombres Adventure Oy:ssa.

Monilla aloilla toiminut yrittäjä on tehnyt pitkään yhteistyötä Zonerin kanssa.

Zonerin kanssa asiat loksahtivat kohdalleen. Etsin netistä sopivaa kumppania, joka osaisi vastata tarpeisiini. Karsin tarjonnasta ulkomaalaiset sekä liian suuret yritykset pois. Lopulta päädyin Zonerin webhotellipalveluun. Minulle oli alusta asti tärkeää, että saan henkilökohtaista palvelua suomeksi” kertoo Airio ja jatkaa: ”Zonerilta sain palveluiden lisäksi myös kaipaamaani opastusta verkkosivujen ylläpitoon ja muokkaukseen”.

Zoner on vakavarainen, kasvava suomalaisyritys. Vuonna 2005 perustetun yrityksemme palvelut ovat pääasiassa suunnattu suomalaisille pk-yrityksille, jotka haluavat tehostaa sähköisiä ratkaisujaan. Zonerin tavoitteena on tarjota luotettavaa ja vaivatonta hostingia asiakkaidemme tarpeisiin.

Vesa Airion kokemukset Zonerin asiakkaana vahvistavat, että olemme onnistuneet tavoitteissamme: ”kaltaisilleni pienyrittäjille palvelut ovat kohdillaan ja arvostan erityisesti nopeaa palvelua”.

Juuso Kataja
Zoner Oy

Pinterest

Muita julkaisuja Zoner:lta