Mikkelin seutualue - sosiaalitoimen tietojärjestelmä

CGI tuottaa Mikkelin seutualueen sosiaalitoimen tietojärjestelmän

Mikkelin seudun sosiaali- ja terveystoimen palveluja on yhtenäistetty. Seitsemän kunnan ja 71 500 asukkaan muodostama yhteistoiminta-alue, Mikkelin seudun sosiaali- ja terveystoimi, aloitti toimintansa 1.1.2012. Sosiaalitoimen asiakastietojärjestelmän toimittaa seutualueelle CGI.

Seitsemän kunnan muodostama alue ja tietojärjestelmien yhtenäistäminen mahdollistaa työntekijöiden liikkumisen kuntien välillä, antaa lisäaikaa asiakastyöhön ja helpottaa toimintatapojen yhtenäistämistä.

Kuntalaisille yhteistoiminta-alueen synty merkitsee valinnanvapautta palvelupaikan valinnassa. Esimerkiksi sosiaalihuollossa asiakirjoja ja hakemuksia voi jättää kaikkien alueen yksiköiden toimipisteisiin.

”Yhteistoiminta-alueen tärkein tavoite on turvata lakisääteiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhdenvertaisesti kaikille alueella asuville. Alueen toimintatapojen pitäisi olla niin samanlaisia, että kuntalainen asiakkaana ei huomaa eroa asiointipaikkojen välillä”, sanoo Mikkelin seudun sosiaali- ja terveystoimen johtaja Maria Närhinen.

Yhtenäisessä tietojärjestelmässä asiakkaiden tiedot ovat aina ajantasaisesti käytettävissä paikasta riippumatta, mikä helpottaa henkilökunnan työtä. Erityisesti pienissä kunnissa yhteistoiminta-alueen odotetaan helpottavan loma- ja sairasaikojen sijaisjärjestelyjä, kun työntekijät voivat toimia kuntarajojen ylitse.

Mikkelin seudun sosiaali- ja terveystoimi työllistää noin 1 600 sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaista, joista runsas 1 200 työskentelee Mikkelissä. Yhteistoiminta-alue kattaa Hirvensalmen, Kangasniemen, Mikkelin, Mäntyharjun, Pertunmaan, Ristiinan ja Suomenniemen kunnat. Seudun sosiaalipalvelujen asiakastietojärjestelmänä on CGI:n Pro Consona -ratkaisu.

Referenssi Mikkelin seutualue - sosiaalitoimen tietojärjestelmä
Tilaaja: Mikkelin seutualue
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakkuudenhallinta CRM
HR
Tietohallinto
Ohjelmistokehitys
Julkishallinto
Valmisohjelmisto
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja CGI Suomi Oy:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana
Logistiikan ja varastoinnin trendit 2018: toimitusnopeus, IoT ja varaston automaatio