Mikä erottaa Google Apps-versiot toisistaan?

Tagit: Pilvipalvelut / SaaS, Google, Konsultointi, Koulutus, Laitteet, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

Google Apps-tuotekokonaisuudesta on saatavilla useampaa eri versiota. Kuulemme usein kysymyksiä näiden eri tuotteiden eroista, sillä ne saattavat vaikuttaa nopeasti vilkaistuna hyvin samanlaisilta keskenään. Jokaisella tuotepaketilla on kuitenkin oma kohderyhmänsä. 


Google Apps for Work ja Google Apps Unlimited 

Ehdottomasti eniten kysymyksiä herättää yrityksille suunnattujen Google for Workin ja Google Apps Unlimited-pakettien erot, sillä molemmista löytyy pääasiallisesti samat sovellukset. 
Keskeisin ero näiden tuotepakettien välillä on tallennustilan määrä: edullisempi Google for Work sisältää 30GB:tä tallennustilaa jokaiselle käyttäjällä ja lisätilan hankkiminen on mahdollista portaittain valituille käyttäjille. Sen sijaan hintavampi Google Apps Unlimited sisältää rajattoman tallennustilan kaikille yrityksen käyttäjille. Se onkin ollut suosittu suuria tiedostokokonaisuuksia jatkuvasti käsittelevissä yrityksissä, kuten mainostoimistoissa. 
Yritysten Google Apps-tuotepaketit hankit kauttamme samaan hintaan kuin Googlelta. 


Google for Education ja Nonprofit 

Yritystilien lisäksi tarjolla on opetuskäyttöön suunnattu maksuton versio tuotekokonaisuudesta (lue lisää) ja voittoa tavoittelemattomille yhdistyksille suunnattu Nonprofit kokonaisuus, jonka hakeminen on aivan uusi mahdollisuus Suomessa, vaikka maailmalla toiminto on ollut saatavilla jo pitkään. Uudesta Nonprofit-versiosta lisätietoja saat kauttamme.

Lisätietoja eri versioista ja niiden eroista löydät verkkosivuiltamme

Pinterest

Muita julkaisuja Cloudpoint:lta