Microsoft Learning Partner

Tagit: It-infrapalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Koulutus

Edera Partners Oy on Microsoftin Learning Partner. Kaikki valmentajamme ovat MCT eli Microsoft Certified Trainer sertifioinnin suorittaneita. MCT-kouluttajien määrällä mitaten olemme Suomen toiseksi suurin toimija. Edera valmentaa Microsoftin virallisia MOC valmennuksia, asiakaskohtaisia valmennuksia myös omin materiaalein, toteuttaa teknologiapäiviä mm. Microsoft Azuresta ja järjestää workshoppeja teknologioiden opiskeluun. Yrityksen historia on alkanut jo 90-luvulta IT Education Centeristä, jossa keskeiset partnerit toimivat it-koulutuksen parissa.

Learn by Doing on yksi tärkeimmistä konsepteistamme. Palvelussa yhdistämme asiakkaan käyttöönotto- ja siirtymäprojektit sekä asioiden opiskelun tarkoituksenmukaisella määrällä workshoppeja parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Edera toimii pääkaupunkiseudulla ja Tampereen talousalueella Tieturin kumppanina IT-infra ja Microsoftin viestintä- ja pilviteknologioiden alueella. Yhteistyökumppanuus on jatkunut vuosia ja on ollut tarpeellinen muuttuvassa IT-asiantuntijakoulutus markkinassa.

Palveluistamme löydät lisää referenssejä Microsoftin Pinpointista.


 

Pinterest

Muita julkaisuja Edera Partners Oy:lta