Mepcolle myönnettiin Kauppalehden Kasvaja- ja Menestyjä-sertifikaatit

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, HR, Markkinointi, Toiminnanohjaus ERP, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, IT, Konsultointi, Valmisohjelmisto

post_image

Kuluva vuosi on ollut Mepcolle menestyksekäs – mikä käy ilmi myös Kauppalehden teettämässä tutkimuksessa. Pitkään jatkunut kasvu palkittiin Kasvaja-sertifikaatilla ja liiketoiminnan edelläkävijyys Menestyjä-sertifikaatilla. “Menestyjä-yritys on suomalaisen kilpailukyvyn ja kehityksen tukipilari. Menestys rakentuu useita eri osa-alueista, kuten osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista sekä asiakkaan ymmärtämisestä”, Kauppalehden verkkosivuilla kerrotaan. Asiakaslähtöisyys ja -kokemus ovatkin olleet, ja tulevat jatkossakin olemaan, Mepcon toimintaa ohjaavia tekijöitä. Autamme asiakkaitamme edelläkävijyyteen, kuten missiossammekin todetaan. Tämä vaatii myös voimakkaita investointeja myyntiin ja markkinointiin.

Hyvää fiilistä ja vankkaa kokemusta

Suuri rooli asiakaskokemuksen kehittämisessä on kyvykkäällä henkilöstöllämme, jonka osaamiseen panostamme jatkuvasti. Kun työntekijät viihtyvät ja menestyvät työssään, hyvä fiilis välittyy myös asiakkaille. Hyvän fiiliksen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme vankkaa kokemusta. Vuosien aikana toteuttamamme lukuisat toimitushankkeet ovat opettaneet paljon erilaisten yritysten ja organisaatioiden ydinprosesseista. Laajojenkin toiminnallisten kokonaisuuksien toteuttaminen onnistuu globaalien partnereiden ratkaisujen ja oman sovelluskehityksen avulla. Siksi olemmekin markkinajohtaja henkilöstö– ja palkkaratkaisuissa sekä myynnin ja markkinoinnin ratkaisuissa.

Kiitos kuuluu kaikille

Menestys ja kasvu ovat aina yhteistyön tulosta. Ilman sidosryhmiämme emme olisi onnistuneet tavoitteissamme. Siksi haluammekin kiittää asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja henkilöstöämme kasvun mahdollistamisesta. Jatketaan yhdessä eteenpäin ja tehdään tulevasta vuodesta entistäkin parempi – meille kaikille.

Accountor Enterprise Solutions Oy syntyi vuoden 2017 alussa, kun Mepco Oy:n liiketoiminta jaettiin kahteen ydinalueeseen

Pinterest

Muita julkaisuja Accountor Enterprise Solutions Oy:lta