Max Trading Oy - B2C-verkkokauppa

Tilaaja: Max Trading Oy

Toimittajan yhteyshenkilö: Aleksi Kanerva

Tagit: Verkkokaupparatkaisut, Julkaisujärjestelmä CMS, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmisohjelmisto

post_image

Lähtökohdat ja tarpeet
Lähtökohtaisesti tarve oli uudelle myynnin kanavalle, liittyen yrityksen kauppaamaan Enervit-tuoteperheeseen. Tuotteille haluttiin oma verkkokauppa, joka olisi erillään pääsivusta.

Max Trading Oy halusi tuotteensa myyntiin myös kuluttajille ja sivuista haluttiin yksinkertaiset ja helppokäyttöiset. Lähtökohtana oli asiakasystävälliset sivut, joiden tuotemäärät ovat melko pieniä.

Lyhyesti mitä tehtiin
Whitestone tuotti Max Tradingille verkkosivuston ja Enervit-tuotteille erillisen verkkokauppasivuston. Kummassakin projektissa vastuualueeseen kuului niin tekninen kuin visuaalinenkin toteutus.

Tarkemmin toteutuksesta
Alun perin Whitestone toteutti Scanvit Oy:lle verkkosivuston teknisen toteutuksen wManage-alustalle. Max Trading jatkoi heidän toimintaansa ja täten verkkosivujen graafinen ilme muutettiin vastaamaan uutta ilmettä.

Enervit-verkkokauppa tehtiin täysin alusta alkaen ja Whitestonen palveluja käytettiin projektissa alusta loppuun. Asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä toteutetut sivut on räätälöity asiakkaan tarpeiden mukaan.

Whitestonen puolelta projektinjohtaja kartoitti asiakkaan tarpeet, joiden pohjalta palvelukokonaisuus rakennettiin vastaamaan tarpeita ja sivuston tarkoitusta.

Mitä ekstraa tai erityistä tehtiin
Asiakas halusi Enervit-tuotteelle erillisen verkkokaupan. Tämä tarkoitti käytännössä sitä, että rakennettiin kaksi eri sivustoa. Verkkokaupan ulkoasu tehtiin yksinomaan myytävien tuotteiden brändin ympärille. Verkkosivut olivat erillinen projekti, sillä ne rakennettiin yrityksen brändin ympärille.

Pinterest

Muita julkaisuja Whitestone:lta