Matkahuolto – responsiivinen palvelusivusto ja pakettipalvelut

Tilaaja: Matkahuolto

Ajankohta: 2013 -

Tagit: Asiakaspalvelu, Logistiikka, Markkinointi, Myynti, Supply chain management SCM, Toiminnanohjaus ERP, Viestintä, Dokumenttien hallinta, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

MATKAHUOLTO

Oy Matkahuolto Ab on suomalainen bussiliikenteen palvelu- ja markkinointiyritys.

Matkahuollon pääliiketoiminta-alat ovat Matka- ja Pakettipalvelut. Matkahuollon palveluksessa on noin 700 työntekijää. Yhteistyökumppanuuksien kautta Matkahuollon palveluita tarjoaa lähes 2 000 palvelupisteen verkosto.

ANDERSIN TOTEUTTAMA RATKAISU

Matkahuolto aloitti sähköisten palveluidensa laajentamisen ja monipuolistamisen talven 2012 – 2013 kuluessa. Tavoitteiden toteuttamiseksi Matkahuolto tarvitsi määrittelyvaiheeseen kumppanin, jolle asiakkaan liiketoiminnan ja tehokkuuden kehittäminen on ykkösasia. Anders vakuutti osaamisellaan ja ammattitaidollaan.

Määrittelyprojekti tehtiin yhteistyössä Anders Innovationsin ja Matkahuollon henkilöstön välillä. Projektin aikana tärkeää oli Andersin halu ja kyky auttaa Matkahuoltoa uudenlaisen verkkoliiketoiminnan kehittämisessä sekä syvällinen tekninen ymmärrys siitä, miten visiosta saatiin tehtyä todellisuutta.

Andersin luoma palvelusivusto saa nykyisin noin 2,5 miljoonaa käyntiä kuukaudessa ja on kasvattanut Matkahuollon myyntiä merkittävästi.

www.matkahuolto.fi


Tutustu Andersin palveluihin >

Suosittelija:

Matkahuollon palveluissa tärkeää on laajuus, sujuvuus ja nopeus. Anders pystyi täyttämään nämä vaatimukset erinomaisesti. On hienoa tehdä yhteistyötä kumppanin kanssa, jolle asiakkaan liiketoiminnan ja tehokkuuden kehittäminen on ykkösasia.

Erkki Vehman, Liiketoimintapäällikkö, Matkahuolto

Pinterest

Muita julkaisuja Anders Innovations Oy:lta