Matkahuolto – responsiivinen palvelusivusto ja pakettipalvelut

MATKAHUOLTO

Oy Matkahuolto Ab on suomalainen bussiliikenteen palvelu- ja markkinointiyritys.

Matkahuollon pääliiketoiminta-alat ovat Matka- ja Pakettipalvelut. Matkahuollon palveluksessa on noin 700 työntekijää. Yhteistyökumppanuuksien kautta Matkahuollon palveluita tarjoaa lähes 2 000 palvelupisteen verkosto.

ANDERSIN TOTEUTTAMA RATKAISU

Matkahuolto aloitti sähköisten palveluidensa laajentamisen ja monipuolistamisen talven 2012 – 2013 kuluessa. Tavoitteiden toteuttamiseksi Matkahuolto tarvitsi määrittelyvaiheeseen kumppanin, jolle asiakkaan liiketoiminnan ja tehokkuuden kehittäminen on ykkösasia. Anders vakuutti osaamisellaan ja ammattitaidollaan.

Määrittelyprojekti tehtiin yhteistyössä Anders Innovationsin ja Matkahuollon henkilöstön välillä. Projektin aikana tärkeää oli Andersin halu ja kyky auttaa Matkahuoltoa uudenlaisen verkkoliiketoiminnan kehittämisessä sekä syvällinen tekninen ymmärrys siitä, miten visiosta saatiin tehtyä todellisuutta.

Andersin luoma palvelusivusto saa nykyisin noin 2,5 miljoonaa käyntiä kuukaudessa ja on kasvattanut Matkahuollon myyntiä merkittävästi.

www.matkahuolto.fi


Suosittelija:

Matkahuollon palveluissa tärkeää on laajuus, sujuvuus ja nopeus. Anders pystyi täyttämään nämä vaatimukset erinomaisesti. On hienoa tehdä yhteistyötä kumppanin kanssa, jolle asiakkaan liiketoiminnan ja tehokkuuden kehittäminen on ykkösasia.

Erkki Vehman, Liiketoimintapäällikkö, Matkahuolto

Referenssi Matkahuolto – responsiivinen palvelusivusto ja pakettipalvelut
Tilaaja: Matkahuolto
Ajankohta:2013 -
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Logistiikka
Markkinointi
Myynti
Supply chain management SCM
Toiminnanohjaus ERP
Viestintä
Dokumenttien hallinta
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Sisällönhallinta
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys
Julkaisujärjestelmä CMS
Open source
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Konsultointi
Valmisohjelmisto
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Muita julkaisuja Anders Innovations Oy:lta

Referenssi UWIS:n seurantasovellus tarjoaa reaaliaikaisen 3D-paikkatiedon sukeltajille sekä pinnalla sukellusta seuraaville

ANDERSIN RAKENTAMA UWIS:N SEURANTASOVELLUS SUKELTAJILLE PARANTAA TURVALLISUUTTA JA TEHOKKUUTTA HUIPPUTEKNOLOGIALLA.UWIS tarjoaa Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Tuotanto, Asiakkuudenhallinta CRM, +37 muutaTietohallinto, Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Analytiikka, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Webkehitys, Django, Javascript, Open source, Python, React, IT, Urheilu, viihde ja virkistys, Asiantuntijapalvelut, Telekommunikaatio, Julkishallinto, Valmistava teollisuus, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Prosessiteollisuus, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Referenssi Hahle Oy – räätälöity verkkopohjainen tilaustyökalu

HAHLEHahle on kaluste- ja huonekaluteollisuuden hela- ja tarviketoimittaja sekä markkinoija ja maahantuoja 50 vuoden Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, +22 muutaMyynti, Supply chain management SCM, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Kauppa, Prosessiteollisuus, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana
Logistiikan ja varastoinnin trendit 2018: toimitusnopeus, IoT ja varaston automaatio