Markunmusiikki ajaa ProsperCartilla!

Tilaaja: Markun Musiikki

Ajankohta: 2014

Toimittajan yhteyshenkilö: Ville Turkkinen

Tagit: Myynti, Markkinointi, Asiakaspalvelu, Projektinhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Kauppa, Asiantuntijapalvelut, IT, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Verkkokauppaohjelmisto, liiketoimintaohjelmisto, responsiivinen, b2c verkkokauppa, B2B verkkokauppa, verkkokauppa

post_image

Tässä on hyvä esimerkki onnistuneesta liiketoiminnan laajentamisesta uuteen kanavaan!

Legendaarinen Markun Musiikki liputtaa kotimaisen palvelun puolesta jo vuodesta -92 ja toi palvelutasonsa myös bittiavaruuteen aaton aattona 2014, ProsperCart-ohjelmistolla tietysti! Tuotteiden hallinta ja esillepano helpottui vanhaan julkaisujärjestelmään verrattuna eksponentiaalisesti ja myös tilausten vastaanotto muualta kuin myymälästä helpottui. Uuden kanavan käyttöönotto ei välttämättä lisää työtaakkaa, se voi usein myös helpottaa asioita. Ja niinhän sen pitäisikin! Markun musiikki on hyvä esimerkki hyvästä kotimaisesta asiantuntijakaupasta, jossa hinnatkin on kohdallaan. Tämän kaupan nähdessään tulee miettineeksi kahteen kertaan, ostaako ulkomailta vai tukeako kotimaista!

Nyt mennään jo seuraavassa - eli tietysti responsiivisessa - kehitysversiossa. Kauppa on käynyt hyvin. 

www.markunmusiikki.fi

Suosittelija:

Pitkään katselimme eri vaihtoehtoja että mikä firma meille tekisi toimivan, helppokäyttöisen ja hyvän verkkokaupan. Prospercart valikoitui vahvimmaksi ehdokaslistallamme, mm selkeyden ja toimivuuden takia. Entiset sivumme olivat hitaat päivittää, tuotteen laitossa sivuille meni useita minuutteja ja näyttävyys ei ollut sitä mitä halusimme. Onneksi tähän tuli muutos, kun hankimme Prospercart ohjelmiston. Tuotteiden esillelaitto sivuille on vaivatonta, nopeaa ja ennenkaikkea näyttävää. Kuvat ja videot saa helposti näkyville, myös Google-näkyvyys on parantunut huomattavasti. Verkkokauppa on saanut erinomaista palautetta asiakkailta, tilauksia tullut hyvin ja myös meidän työntekijät on tyytyväisiä, helppokäyttöisyyden ja toimivuuden ansiosta. Vaikka verkkosivusto on tosi helppokäyttöinen, niin se sisältää useita monipuolisia juttuja mitä tarvitaan kun verkkokauppaa pyöritetään. Jos on tullut ongelmatilanteita verkkosivun suhteen, niin apu on tullut todella nopeasti ja ammattitaitoisesti Tampereen poijjilta. Olemme erittäin tyytyväisiä sivustoomme.

Toni Lukkari

Pinterest

Muita julkaisuja ProsperCart Oy:lta