Management Events vei tapahtumansa mobiilipalveluun

Tilaaja: Management Events

Toimittajan yhteyshenkilö: Tony Virtanen, puh. 040 772 4022

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, Viestintä, Mobiilikehitys, mobiilisovellus, apps

post_image

Management Events järjestää vuosittain 180 tilaisuutta 11 eri maassa, sekä myös Nordic, DACH ja Pan-European tilaisuuksia. Yrityksen henkilöstö koostuu yli 200 tapahtuma-alan ammattilaisesta. Management Events on useampaan otteeseen valittu Suomen parhaaksi tapahtumajärjestäjäksi Taloustutkimus Oy:n yrityskuvatutkimuksessa. Olennaisena osana Management Eventsin tapahtumia on kutsuvieraiden ja ratkaisutoimittajien välille järjestetyt tapaamiset. Aiemmin tapaamisten aikataulua on hallinnoitu tapahtumakirjalla. Management Events halusi tehostaa ja kehittää toimintaansa ja viedä tilaisuuden aikataulun mobiilisovellukseen. Management Events valitsi Knowitin palvelun tekniseksi toteuttajaksi. Sovellus toimii aikatauluna ja lisäksi vieraat näkevät sieltä sekä esitysten aikataulun että henkilökohtaisen tapaamiskalenterinsa. Mobiilipalvelun kautta vieraat voivat myös arvioida yksittäisten tapaamisten laatua.

”Sovellus antaa vieraillemme paremman ja modernimman tapahtumakokemuksen. Se on myös tehostanut meidän työtämme, koska tapahtumakirjaa ei tarvitse enää tulostaa ja jokainen näkee sovelluksesta suoraan ajan tasalla olevan henkilökohtaisen ohjelmansa”, sanoo Management Eventsin toimitusjohtaja Jenni Tolonen.

Projekti vietiin läpi ketterällä projektimallilla. Tableteissa ja matkapuhelimissa pyörivä sovellus on toteutettu HTML:llä ja siinä käytettiin AngularJS-JavaScript-ohjelmistokehystä. AngularJS on Googlen ylläpitämä, joten sen oletettava elinajanodote on pitkä. Nyt sovellus on käytössä kaikissa Management Eventsin tapahtumissa maailmanlaajuisesti. Projekti toteutettiin hyvin ripeällä aikataululla. Samaan aikaan kuin Knowit teki sovelluksen teknistä toteutusta, Management Eventsin päässä kehitettiin taustajärjestelmää ja sen rajapintoja sovelluksen kanssa yhteensopiviksi.

Pinterest

Muita julkaisuja Knowit Oy:lta