Malux Finland Oy osti Mepco Palkat – sai tietopankin kaupan päälle

Tilaaja: Malux Finland Oy

Ajankohta: 2015 - 2016

Tagit: HR, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, IT, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, Mepco HRM

post_image

Sähköteknisiä erikoistuotteita Suomeen ja Baltiaan toimittava Malux Finland Oy halusi panostaa uuteen palkanlaskentajärjestelmään. Yhtenä kriteerinä oli, että järjestelmän on sovittava yhteen yrityksen nykyisen taloushallinnon ohjelmiston kanssa. Voittajaksi valikoitui Mepco Palkat.

“Kävin tutustumassa palkkaohjelmaan Mepcon järjestämässä puolen päivän kokeilutilaisuudessa”, Malux Finland Oy:n taloushallinnossa työskentelevä Stina Korhonen kertoo. “Se oli hyvä keino päästä perille siitä, miten ohjelmisto toimii käytännössä.”

Lue koko tarina täältä: https://www.mepco.fi/referenssit/malux-finland-oy-osti-mepco-palkat-sai-tietopankin-kaupan-paalle/

Suosittelija:

Myös yhteistyö Mepcon kanssa sujui mukavissa merkeissä. “Asiakkaana meidät otettiin hyvin vastaan”, Stina Korhonen kiittää. “Vaikka Mepcolla on asiakkaita vaikka kuinka paljon, niin tuli sellainen olo, että he huolehtivat juuri meistä. Vaikka olemme pieni yritys, meitä pidettiin tärkeänä.” “Hyvällä mielellä voin suositella Mepcoa myös muille!”

Martti Rinne, myyntipäällikkö, KTM, 0400 715 055, martti.rinne(at)mepco.fi

Pinterest

Muita julkaisuja Accountor Enterprise Solutions Oy:lta