Mainostoimisto Sektori Oy sai Capnovasta luotettavan kumppanin

Tilaaja: Mainostoimisto Sektori Oy

Ajankohta: 2016 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Jani Sinkkonen

Tagit: Tietohallinto, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Julkaisujärjestelmä CMS, Linux, IT, Media, Telekommunikaatio, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, hosting, novaHotel Plus, palvelinkapasiteetti

post_image

Mainostoimisto Sektori Oy oli yhteydessä Capnovaan aiemman palveluntarjoajan ympäristössä ja asiakaspalvelussa esiintyneiden ongelmien vuoksi.

Media- ja mainostoimistopalveluihin erikoistuneena asiantuntijayrityksenä Mainostoimisto Sektori Oy halusi löytää kumppanin, jonka avulla voisi tarjota myös 100% toimivat palvelinratkaisut asiakkaidensa palveluiden pyörittämiseen.

Käyttöön valittiin novaHotel Plus - lohkottava palvelinratkaisu, josta on mahdollista eriyttää asiakkaille oma palvelintila esimerkiksi kotisivu- ja sähköpostiprojekteissa.

Ratkaisua käyttää useita kymmeniä Capnovan media-alan kumppaneista.

Mainostoimisto Sektori Oy

Mainostoimisto Sektori Oy on vuonna 1989 perustettu täyden palvelun mainostoimisto, joka on onnistuneesti palvellut omien alojen johtavia ja kansainvälisesti toimivia yrityksiä, ja tehnyt menestystarinoita myös pienemmille yrityksille.

Asiakkaita mm. Teknoware, Glaston, Dosetec ja Lahden kaupunki.

Capnova Oy

Capnovalla on takana 16 vuotta, +3000 toteutettua projektia ja 98% asiakkaista on kertonut suosittelevansa meitä myös muille.

Capnova on täysin suomalainen yritys; omistuspohja, konesalit ja henkilökunta ovat 100% Suomessa.

Kuulumme Suomen Tilajaavastuu Oy:n ”luotettava kumppani” -ohjelmaan ja Suomen Vahvimpiin yrityksiin (Suomen asiakastieto Oy) sekä AAA-luottoluokiteltuihin yrityksiin (Bisnode). Capnova on vakavarainen, tulorahoitteinen ja sopivan sekoituksen perinteistä jämäkkyyttä nykypäivän ketteryyteen sekoittava asiantuntijatalo.

Asiakkaita: TREDEA, Universal Music, Philips, Finnmedi, Katsa, Koja, Suomalaisen Työn Liitto, VTS Kiinteistöpalvelut, J. Rinta-Jouppi, Infotripla, Dicode, Ina Finland, Midas Touch ja Oscar Software.

Suosittelija:

Jani Sinkkonen

Pinterest

Muita julkaisuja Capnova Oy:lta