Magento-alustalle tehty verkkokauppa

Suomalainen Caratia-korubrändi on herätetty Ruususen unestaan ja näitä suomalaisen 60-70 -lukujen kultakauden design-koruja on taas saatavilla uudesta verkkokaupasta osoitteessa caratia.fi.  W3 Group otti haltuun jo aloitetun Magento-alustalle tehdyn verkkokaupan ja uusi kauppa julkaistiin alkuvuodesta 2016. 

Uusien korujen lisäksi kaupassa on laaja valikoima kunnostettuja ja puhdistettuja vintage-koruja kuten Lapponia ja Kalevala-koruja. Kyseessä on siis todellinen omnichannel-kauppa, jossa verkkokauppa ja kivijalka täydentävät toisiaan.

Teknisesti Magento-alustalle tehty verkkokauppa koostuu teemasta ja useista kolmannen osapuolen laajennusosista (plug-ins), jotka on saatava pelaamaan yhteen. Avoimen lähdekoodin laajennusosilla on oma markkinansa, jossa on oltava tarkkana; kaikki plug-in -osat eivät ole keskenään yhteensopivia tai niiden tuki on päättynyt. W3 Groupin asiantuntijat analysoivat huolellisesti kaikki lisäosat ennen niiden käyttöönottoa. Joskus sopivaa ei löydy ja sellainen kannattaa koodata itse.

Suosittelija:

Halusin tyylikkään, standardinmukaisen ja mahdollisimman joustavan verkkokaupan näille arvokkaille tuotteille. Minulle verkkokauppiaana hakukonelöydettävyys ja näyttävät kuvat ovat tärkeitä, samoin toimiva ja luotettava ostopolku. W3 Group suunnitteli sekä uuden yritysilmeen vanhalle Caratia-brändille ja toteutti rivakasti loistavan verkkokaupan, joka tukee oikeaa monikanavaisuutta.

Kim Sirén

Referenssi Magento-alustalle tehty verkkokauppa
Tilaaja: Caratia Oy
Ajankohta:2016
Toimittajan yhteyshenkilö:
Anu Halme, anu.halme@w3.fi, puh: 0400855688
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Viestintä
Graafinen suunnittelu
Maksaminen
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys
Open source
Kauppa
Konsultointi
Valmisohjelmisto
Toteutustyö
Magento2 b2c verkkokauppa Mobiiliverkkokauppa responsiiviinen Klarna paytrail
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Muita julkaisuja City Dev Labs:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana