Magento-alustalle tehty verkkokauppa

Tilaaja: Caratia Oy

Ajankohta: 2016

Toimittajan yhteyshenkilö: Anu Halme, anu.halme@w3.fi, puh: 0400855688

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, Viestintä, Graafinen suunnittelu, Maksaminen, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Open source, Kauppa, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Magento2, b2c verkkokauppa, Mobiiliverkkokauppa, responsiiviinen, Klarna, paytrail

post_image

Suomalainen Caratia-korubrändi on herätetty Ruususen unestaan ja näitä suomalaisen 60-70 -lukujen kultakauden design-koruja on taas saatavilla uudesta verkkokaupasta osoitteessa caratia.fi.  W3 Group otti haltuun jo aloitetun Magento-alustalle tehdyn verkkokaupan ja uusi kauppa julkaistiin alkuvuodesta 2016. 

Uusien korujen lisäksi kaupassa on laaja valikoima kunnostettuja ja puhdistettuja vintage-koruja kuten Lapponia ja Kalevala-koruja. Kyseessä on siis todellinen omnichannel-kauppa, jossa verkkokauppa ja kivijalka täydentävät toisiaan.

Teknisesti Magento-alustalle tehty verkkokauppa koostuu teemasta ja useista kolmannen osapuolen laajennusosista (plug-ins), jotka on saatava pelaamaan yhteen. Avoimen lähdekoodin laajennusosilla on oma markkinansa, jossa on oltava tarkkana; kaikki plug-in -osat eivät ole keskenään yhteensopivia tai niiden tuki on päättynyt. W3 Groupin asiantuntijat analysoivat huolellisesti kaikki lisäosat ennen niiden käyttöönottoa. Joskus sopivaa ei löydy ja sellainen kannattaa koodata itse.

Suosittelija:

Halusin tyylikkään, standardinmukaisen ja mahdollisimman joustavan verkkokaupan näille arvokkaille tuotteille. Minulle verkkokauppiaana hakukonelöydettävyys ja näyttävät kuvat ovat tärkeitä, samoin toimiva ja luotettava ostopolku. W3 Group suunnitteli sekä uuden yritysilmeen vanhalle Caratia-brändille ja toteutti rivakasti loistavan verkkokaupan, joka tukee oikeaa monikanavaisuutta.

Kim Sirén

Pinterest

Muita julkaisuja W3 Group Finland Oy:lta