m.toto.fi -mobiilipalvelu

Tilaaja: Fintoto

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Graafinen suunnittelu, Mobiilikehitys, Urheilu, viihde ja virkistys, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

Ravi- ja jännitys uudella tavalla suoraan kännykkään.

HiQ:n haasteena oli luoda uusi, nykyaikainen mobiilipalvelu Fintoto Oy:lle, joka markkinoi ja järjestää hevosurheilutapahtumia Suomessa. Raviurheilu on Suomen toiseksi suosituin urheilulaji katsojaluvuilla mitattuna. Suomalaisilla raviradoilla käy vuosittain noin 730 000 katsojaa. Vuonna 2012 totoa pelattiin lähes 250 miljoonalla eurolla, josta puolet verkkopalvelussa. Fintoto huomasi, että pelin kiinnostavuuden kasvaessa ja uuden tekniikan yleistyessä erityisesti uusilla pelaajilla oli tarve mobiiliratkaisulle. Tarvittiin nykyaikainen palvelu, jota on helppo käyttää.

HiQ kehitti Toto-mobiilin, joka tuo totopelit ja live-lähetykset älypuhelimiin. Palvelun avulla pelaajat voivat seurata kilpailuja ja pelata toto-pelejä milloin ja missä tahansa. Käyttäjälähtöisessä palvelussa yhdistyvät viimeisin tekniikka sekä hevospelien ilo ja jännitys.

Nyt Fintoton asiakkaat voivat helposti seurata hevosurheilutapahtumien live-lähetyksiä ja lyödä vetoa älypuhelimillaan. Käyttäjän näkökulmasta yksinkertainen palvelu vahvistaa Fintoton tarjoomaa. M.toto.fi valittiin vuoden 2013 parhaaksi html5-palveluksi Suomessa.

Video: Näin käytät Toto-mobiilia

Pinterest

Muita julkaisuja HiQ Finland Oy:lta