LVI-Kilpimaa - työmaaprojektien keskitetty viestintä ja dokumentinhallinta

Tilaaja: LVI-Kilpimaa

Ajankohta: 2013 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Teemu Hillervo

Tagit: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, Projektinhallinta, Viestintä, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Asiantuntijapalvelut, Kiinteistöala, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, projektiviestintä, projektinhallintaohjelma, digitaalinen työtila, digityötila, collaboration, Sosiaalinen intranet

post_image

LVI-alan moniosaaja ja neljän vuosikymmenen kokemuksen omaava LVI-Kilpimaa tarvitsi työmaaprojektien, viestinnän ja tiedostojen jakamiseen ketterää sekä helppokäyttöistä projektinhallintaohjelmaa. LVI-Kilpimaa valitsi AAPO Social Workspacen palvelun helppokäyttöisyyden, monipuolisuuden ja erinomaisen asiakaskokemuksen ansiosta.


Palvelun avulla Kilpimaa on keskittänyt työmaaprojektien viestinnän, tiedostojen jakamisen ja asiakkaat yhteen sijaintiin, johon kaikilla on pääsy tarvittaessa. Täysin responsiivinen käyttöliittymä palvelee niin markkinointia, projektijohtoa kuin kenttämyyjiäkin - tietopankki pitää huolen siitä, että tieto ja osaaminen on aina saatavilla. 


Suosittelija:

"Käytämme AAPOa asiakasprojektien tiedonjako- ja yhteistyökanavana. Jaamme projektinhallintaohjelmalla mm. työmaapiirustukset, työmaakokouspöytäkirjat, rakennussuunnitelmat ja kuntotutkimuksiin liittyvät tiedostot projektien sidosryhmille."

Veli-Matti Kilpimaa, Toimitusjohtaja

Pinterest

Muita julkaisuja Joiqu:lta