LogForce™ tehostaa metsäalan kuljetuksia

Tilaaja: Metsä Group

Toimittajan yhteyshenkilö: Perttu Aunola, p. 040 774 3592, perttu.aunola@fifthelement.fi

Tagit: Logistiikka, Pilvipalvelut / SaaS, Ohjelmistokehitys, Mobiilikehitys, Paikkatieto GIS, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Koulutus, Valmisohjelmisto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Raaka-aineet ja energia, Käyttöliittymäsuunnittelu, puunkuljetus, metsäenergia, metsäala, metsäteollisuus

post_image

LogForce™ on metsätoimialan kuljetuksiin tarkoitettu uusi ohjelmistopalvelu, joka tehostaa sekä kuljetusyrittäjän että metsäyhtiön liiketoimintaa.

LogForce™ -ohjelmistopalvelu kattaa kaikki kuljetusyrittäjän tarvitsemat suunnittelu- ja ajoneuvo-ohjelmistot. LogForce™ -palvelun avulla kuljetusyritys voi tarjota palveluitaan eri metsäyhtiöille yhdellä tietojärjestelmällä. Metsäyhtiö voi keskittyä toimitusmäärien hallintaan ja varastojen tehokkaaseen kiertoon.


LogForce™ -palvelun käyttäjinä ovat jo Metsä Group ja Stora Enso sekä heidän kuljetusyrityskumppaninsa. Metsähallitus aloittaa LogForcen käytön vuoden 2015 aikana.

Merkittävin kehitysaskel puunkuljetuksissa pitkään aikaan. Yrittäjille yhteinen ohjelmisto luo mahdollisuuksia lisätä omaa kuljetusten ohjausta niin yrityksen sisällä kuin yritysten kesken.”
Toimitusjohtaja Ahti Parviainen, Metsä Karjala Oy

Haluamme olla viemässä eteenpäin metsäalan ja kuljetusten kehittämistä. Näemme, että yhteinen ohjelmistopalvelu on yksi kehittämisen edellytyksistä.”
Hankintajohtaja Jari Mutanen, Stora Enso


Suosittelija:

”Mikäli yrittäjä on aiemmin ajanut puita kahdelle yhtiölle niin hänellä on täytynyt olla ajoneuvossa kaksi eri tietokonetta ja ohjelmistoa. Palvelua käyttävälle yrittäjälle riittää jatkossa yksi tietokone ja kuljetusohjelmisto.”

Kuljetuspäällikkö Paavo Iittiläinen, Metsä Group

Pinterest

Muita julkaisuja Fifth Element - A Trimble Company:lta