Linnanmäki

Tilaaja: Lasten Päivän Säätiö

Ajankohta: 2013 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Janne Kalliola

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä, Arkkitehtuuri, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Julkaisujärjestelmä CMS, Urheilu, viihde ja virkistys, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Drupal, Drupal Commerce

post_image

Lasten päivän säätiö halusi laajentaa Linnanmäki-kokemusta huvipuistovierailun ulkopuolelle ja uusi Linnanmäki.fi-sivusto haluttiin kohdistaa eri asiakasryhmille niin, että vierailukokemus olisi mielenkiintoinen. Sivuston tarkoituksena oli viestiä Linnanmäen tarjouksista, tapahtumista ja kampanjoista. Myös Linnanmäen näkyvyyttä ulkomaille haluttiin parantaa uuden sivuston avulla, ja sivustosta tulisi merkittävä osa Linnanmäen myyntiä ja markkinointia tavoitteiden saavuttamiseksi.


Projekti aloitettiin konseptisuunnittelulla, jonka jälkeen luotiin sivuston rakenne ja ulkoasu. Sivusto toteutettiin Drupal –sisällönhallintajärjestelmällä ja verkkokauppa rakennettiin käyttäen Drupal Commercea. Sivusto integroitiin Paytrail maksujärjestelmään ja Linnanmäen sisäisiin myynti- ja kirjanpitojärjestelmiin. Linnanmäki.fi toteutettiin monikielisenä, jotta se palvelisi ulkomaalaisia asiakkaita.

Projektin aikataulu oli tiukka, mutta siinä pysyttiin ja sivuston ensimmäinen versio julkaistiin suunnitellun aikataulun mukaisesti, ja lisäominaisuuksia toteutettiin myöhemmin. Uuden sivuston ja verkkokaupan myötä lipunmyynti verkossa on noussut huomattavasti ja ylittänyt alkuperäiset tavoitteet.

Lisätietoa: http://www.exove.com/cases/linnanmaki

Pinterest

Muita julkaisuja Exove:lta