Liiketoiminnan tukeminen sähköisillä ratkkaisuilla

post_image

Premode – teknologiaa rakentavaan teollisuuteen viihdeteollisuudesta tutuin keinoin

Premode on turkulainen vuonna 2010 perustettu teollisuuden graafinen ohjelmistotalo, joka on erikoistunut räätälöityihin virtuaaliohjelmistoihin, joiden avulla tehostetaan yritysten markkinointia ja kommunikaatiota.

Pääajatuksena Premoden tuotannossa on henkilokohtainen loppukäyttäjäkokemus. Premode luokittelee itsensä Insinööritoimiston, mainostoimiston ja ohjelmistotalon risteymäksi, yritykseksi joita Suomesta ei löydy toista.

Premode pyrkii tuomaan suunnitteluun läpinäkyvyyttä ja loppukäyttäjälle oikeaa kuvaa myytävän tuotteen sisällöstä, henkilökohtaisen käyttäjäkokemuksen kautta ja tuottamaan arvoa perinteisille teollisuuden aloille viihdeteollisuudesta tutuilla teknologioilla.

Käytännössä Premode tekee rakentavaan teollisuutteen mobiili- ja verkkoaplikaatioita, joissa 3D ja interaktiivisuus on aktiivisesti läsnä. Premoden tuottamien sovellusten avulla asiakasyritys pääsee esittelemään tuotteitaan tai palveluitaan loppuasiakkaalle esimerkiksi tabletin avulla.

Teknologian käyttö telakkateollisuudessa

Premoden perustaja ja toimitusjohtaja Aki Vänskä työskenteli aiemmin telakkateollisuudessa työmaapäällikkönä sekä esivalmistesuunnittelija ja koki, että laivanrakennusprosesseissa ei vielä 2000-luvun alussa osattu hyödyntää riittävästi olemassa olevaa teknologiaa ja harvoin laivoista tehtiin esimerkiksi täysiä 3D-mallenteita, joista asiakas saisi todellisen kokonaisnäkemyksen lopputuloksesta.

Aki Vänskän mielestä asiakkaalle pitää pystyä nykytekniikalla tarjoamaan mahdollisuus nähdä lopputulos ensimmäisessä persoonassa itse henkilökohtaisesti kokien, esimerkiksi mobiilaitteilla tai verkossa. Tämän arvon varaan Vänskä perusti Premode Oy:n vuonna 2010.

Sofokus auttoi liiketoiminnan konsultoinnissa

Sofokus on ollut mukana Premoden liiketoiminnan kehittämisessä alusta alkaen. Sofokus on konsultoimalla osallistunut Premoden palvelujen tuotteistamiseen ja kehittämiseen.

Sofokus on ollut aktiivisesti mukana liiketoimintamme kehittämisessä ja toimintamme konseptoinnissa alusta alkaen. Olemme saaneet arvokkaita neuvoja liiketoiminnan eri osa-alueilta ja yrittäjyydestä aina kysyttäessä. Olemme päässeet ulos useasta liiketoiminnallisesta umpikujasta Sofokuksen neuvojen avulla”, sanoo Premoden toimitusjohtaja Aki Vänskä

Konsultoinnin lisäksi Sofokus toteutti Premoden WordPress-pohjaisen verkkosivusto. Ulkoasun ilmeen toteutti Premode itse.

Suosittelija:

Toimitusjohtaja Aki Vänskä

Referenssi Liiketoiminnan tukeminen sähköisillä ratkkaisuilla
Tilaaja: Premode
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Markkinointi
Viestintä
Arkkitehtuuri
Pilvipalvelut / SaaS
Integraatiot
Webkehitys
Mobiilikehitys
IT
Asiantuntijapalvelut
Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto
Open source
Linux
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Sofokus Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä
The Future of Finance - Taloushallinnon tulevaisuus on jo täällä ja sen ytimessä on data
Sytyttääkö PeaceMaker sodan it-alalle? Reaktorin rekrytointikanava ärsyttää kilpailijoita
Internet on vapauttanut osaamisen jakelun - suomalainen verkkokoulutusalusta TWID hakee kansainvälistä kasvua
Jatkuvuudenhallinta ICT:n näkökulmasta - WannaCry yllätti monet yritykset housut nilkoissa