Lemonsoft-ohjelmiston avulla näemme pidemmälle

Tilaaja: Kirike Oy, komponenttien sopimusvalmistaja

Ajankohta: 2014 -

Toimittajan yhteyshenkilö: myyntipäällikkö Riku Väisänen

Tagit: Microsoft, Windows, Toiminnanohjaus ERP, Ohjelmistokehitys, Valmistava teollisuus, Laitteet

Kirike Oy on liikkuvien ja kiinteiden typökoneiden komponenttien sopimusvalmistaja. Outokummussa toimiva Kirike Oy edellyttää toiminnanohjausjärjestelmältään sujuvan tuotannonohjauksen lisäksi kansainvälistä kauppaa tukevia toimintoja. Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmä on omalta osaltaan varmistamassa Kirike Oy:n palveluiden laadun, kilpailukyvyn ja toiminnan tehokkuuden.

Lemonsoft-yritysohjelmisto on räätälöity tilauspohjaisesti toimivan tuotantoyrityksen tarpeisiin. Kirike Oy halusi kokonaisvaltaisen ohjelmiston, joka tukee liiketoimintaa sekä auttaa ennakoimaan ja suunnittelemaan tulevaa, erityisesti tuotannossa. Kirike Oy:n käytössä on miltei kaikki toiminnanohjausjärjestelmän osat. Tästä syystä Kirike Oy:ssä ollaan koko ajan tilanteiden tasalla.

Lemonsoft valikoitui Kiriken ERP-järjestelmän tuottajaksi kilpailutuksen päätteeksi. Valinnassa painottui erityisesti kustannustehokas kokonaishinta ja tuki.

Suosittelija:

Halusimme toiminnanohjausjärjestelmän, jolla pystymme pyörittämään koko liiketoimintaamme. Lemonsoft on ketterä toimija, jonka kanssa yhteistyö sujuu. Myös paikallinen tuki ja kouluttaja on meille tärkeä asia, Kinnunen toteaa. Uskallan suositella sitä yhteistyökumppaneille ja rakkaille kilpailijoillekin. Me näemme ja ennakoimme sen avulla entistä pidemmälle. Turhat näpyttelyt ja venkslaus ovat jääneet pois. Ja yskiminen asiakkaan suuntaan vähenee, Kinnunen kiittää.

toimitusjohtaja Markus Kinnunen

Pinterest

Muita julkaisuja Lemonsoft Oy:lta