Leikkaussalin hallintajärjestelmä

Tilaaja: Lääkinnällinen ala

Ajankohta: 2011 -

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tietohallinto, Tuotanto, Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Ohjelmistokehitys, Tietoturva, Windows, Asiantuntijapalvelut, IT, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus, Laitteet, Valmisohjelmisto

post_image

Järjestelmä integroi kaikki leikkaussalin työkalut yhteen helppokäyttöiseen laitteeseen. Moderniin leikkaussaliin kuuluu monenlaisia laitteita: leikkauspöytä, valoja, kameroita, tähystyslaitteita, näyttöjä yms. Nextfourin asiakkaalleen kehittämän järjestelmän avulla hoitohenkilökunta voi hallita kaikkia näitä yhden kosketusnäytön kautta.


Laitteessa kiitosta on saanut selkeä käyttöliittymä, jonka ohjaaminen tapahtuu vaivattomasti kosketusnäytöltä. Järjestelmä tuo leikkauksiin varmuutta ja uusia mahdollisuuksia, kun muualla olevat asiantutijat voivat osallistua toimenpiteisiin ääni- tai videoyhteyden välityksellä konsultaatio-toiminnossa. Järjestelmä mahdollistaa myös leikkausten tallentamisen ja reaaliaikaisen seuraamisen opetusta varten. 

Leikkaussalin hallintaärjestelmä kuuluu lääkinnällisten laitteiden ensimmäiseen luokkaan. Tuotesuunnittelun lisäksi Nextfour toteuttaa laitteiden valmistuksen.

Pinterest

Muita julkaisuja Nextfour Group:lta