Lehtimäki Group

post_image

Lehtimäki Group

Matkailualan yritysryhmä, johon kuuluu matkatoimisto Lehtimäki Matkat sekä tilausajoja ja paikallisliikennettä harjoittava Lehtimäen Liikenne. Valu Digital toteutti Lehtimäki Groupin ja Lehtimäen Liikenteen verkkosivustot sekä uudisti verkossa toimivan ajohallintajärjestelmän.

Verkkopalvelut

Lehtimäki Groupin sivusto kokoaa yhteen yritysryhmän liiketoiminnot ja esittelee yrityksen toimintaa. Sivustot on jaettu selkeästi kahteen eri osioon: omat sivut tilausajoille ja paikallisliikenteelle. Sivustojen ilme on moderni ja raikas. Tilausajojen tarjouspyynnön tekeminen haluttiin toteuttaa kilpailijoista poikkeavalla tavalla. Perinteistä sähköistä lomaketta toiminnallisempi ja näyttävämpi ratkaisu, jossa asiakas voi valita haluamansa bussin ja lisäpalvelut, kuten tarjoilun, majoitukset jne. Toteutuksesta rakennettiin visuaalisesti mielenkiintoinen esittämällä bussit ja tarjoiluvaihtoehdot kuvien avulla.
Verkossa toimiva ajohallintajärjestelmä

Lehtimäen Liikenteen kuljettajien päivittäiseksi työvälineeksi rakennettu ajohallintajärjestelmä on erinomainen esimerkki Valu Digitalin vahvuuksista rakentaa perinteisiä verkkosivustoja monipuolisempia toteutuksia. Ajohallintajärjestelmä voi kuulostaa monimutkaiselta, mutta lopputulos on kaikkea muuta. Responsiivisena sen käyttö onnistuu älypuhelimella "tien päältä". Käytettävyys oli keskeisin suunnittelun lähtökohta.

Saavutetut hyödyt

Verkkosivusto näyttää nykyaikaiselta ja tukee hyvin yrityksen visuaalista linjaa esim. bussien ilmeen osalta. Tilausajojen tarjouspyyntöihin tehty toteutus nostaa yrityksen brändin uudelle tasolle tehden siitä asiakkaistaan välittävän ja kilpailijoitaan laadukkaamman toimijan. Kuljettajien ajojen hallintaan rakennettu verkossa toimiva työväline säästää aikaa ja tehostaa toimintaa monella tavalla. Kokonaisuus on hyvä esimerkki siitä, miten suuri tehostava vaikutus verkkopalveluilla voi olla yrityksen koko toimintaan.

http://www.lehtimakigroup.fi/

Referenssi Lehtimäki Group
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Logistiikka
Webkehitys
Sisällönhallinta
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Toteutustyö
Julkaisujärjestelmä CMS
verkkopalvelut digitaalinen viestintä sovelluskehitys UI design
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Muita julkaisuja Valu Digital Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä
The Future of Finance - Taloushallinnon tulevaisuus on jo täällä ja sen ytimessä on data
Sytyttääkö PeaceMaker sodan it-alalle? Reaktorin rekrytointikanava ärsyttää kilpailijoita
Internet on vapauttanut osaamisen jakelun - suomalainen verkkokoulutusalusta TWID hakee kansainvälistä kasvua
Jatkuvuudenhallinta ICT:n näkökulmasta - WannaCry yllätti monet yritykset housut nilkoissa