Lehtimäki Group

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Logistiikka, Webkehitys, Sisällönhallinta, Julkaisujärjestelmä CMS, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Toteutustyö, verkkopalvelut, digitaalinen viestintä, sovelluskehitys, UI design

post_image

Lehtimäki Group

Matkailualan yritysryhmä, johon kuuluu matkatoimisto Lehtimäki Matkat sekä tilausajoja ja paikallisliikennettä harjoittava Lehtimäen Liikenne. Valu Digital toteutti Lehtimäki Groupin ja Lehtimäen Liikenteen verkkosivustot sekä uudisti verkossa toimivan ajohallintajärjestelmän.

Verkkopalvelut

Lehtimäki Groupin sivusto kokoaa yhteen yritysryhmän liiketoiminnot ja esittelee yrityksen toimintaa. Sivustot on jaettu selkeästi kahteen eri osioon: omat sivut tilausajoille ja paikallisliikenteelle. Sivustojen ilme on moderni ja raikas. Tilausajojen tarjouspyynnön tekeminen haluttiin toteuttaa kilpailijoista poikkeavalla tavalla. Perinteistä sähköistä lomaketta toiminnallisempi ja näyttävämpi ratkaisu, jossa asiakas voi valita haluamansa bussin ja lisäpalvelut, kuten tarjoilun, majoitukset jne. Toteutuksesta rakennettiin visuaalisesti mielenkiintoinen esittämällä bussit ja tarjoiluvaihtoehdot kuvien avulla.
Verkossa toimiva ajohallintajärjestelmä

Lehtimäen Liikenteen kuljettajien päivittäiseksi työvälineeksi rakennettu ajohallintajärjestelmä on erinomainen esimerkki Valu Digitalin vahvuuksista rakentaa perinteisiä verkkosivustoja monipuolisempia toteutuksia. Ajohallintajärjestelmä voi kuulostaa monimutkaiselta, mutta lopputulos on kaikkea muuta. Responsiivisena sen käyttö onnistuu älypuhelimella "tien päältä". Käytettävyys oli keskeisin suunnittelun lähtökohta.

Saavutetut hyödyt

Verkkosivusto näyttää nykyaikaiselta ja tukee hyvin yrityksen visuaalista linjaa esim. bussien ilmeen osalta. Tilausajojen tarjouspyyntöihin tehty toteutus nostaa yrityksen brändin uudelle tasolle tehden siitä asiakkaistaan välittävän ja kilpailijoitaan laadukkaamman toimijan. Kuljettajien ajojen hallintaan rakennettu verkossa toimiva työväline säästää aikaa ja tehostaa toimintaa monella tavalla. Kokonaisuus on hyvä esimerkki siitä, miten suuri tehostava vaikutus verkkopalveluilla voi olla yrityksen koko toimintaan.

http://www.lehtimakigroup.fi/

Pinterest

Muita julkaisuja Valu Digital Oy:lta