Laserteknologian laadunvarmistusjärjestelmän ohjelmistot

post_image

Nanofoot valitsi Eatechin kumppanikseen laadunvarmistusjärjestelmän ohjelmistojen toteuttamisen tueksi. Nanofoot haluaa keskittyä ydinosaamiseensa ja taata ohjelmistoprojektien aikataulussa pysymisen, joten ohjelmistoalihankintaan päätyminen oli luonnollista. Nanofootin tavoite kumppania valitessa oli luotettavuus sekä ohjelmistojen laadukkuus.

Laserteknologian laadunvarmistusjärjestelmien rakentamiseen liittyy kiinteästi ohjelmistojen tekeminen laitteistojen käytön tueksi. Laadunvarmistusjärjestelmien kysynnän lisäännyttyä Nanofoot halusi nopeuttaa ohjelmistoprojektien valmistumista. Koska yritys halusi toteuttaa projektit laadukkaasti ja tehokkaasti, päätyi Nanofoot alihankkimaan ohjelmistojen toteutuksen Eatechilta. Vaikka Nanofoot haluaa keskittyä ydinosaamiseensa, joka liittyy laserteknologiaan, yritys haluaa pysyä osin mukana myös ohjelmistokehityksessä. Siksi kumppanimalli ohjelmistokehityksessä oli järkevä valinta.

Eatechin kokeneet asiantuntijat konsultoivat ja tekevät kehitystyötä yhdessä Nanofootin kanssa. Ketterät menetelmät ja Eatechin joustavat toimintatavat ovat mahdollistaneet tiiviin ohjelmistokehitysyhteistyön. Tiivis yhteistyö projekteissa on auttanut Nanofootia nopeuttamaan ohjelmistokehitysprojektien toteutusta. Ohjelmistokehityksessä hyödynnetään Microsoftin teknologioita.

Kumppanuuden avulla Nanofoot pystyy keskittymään ydinosaamiseensa saaden tukea ohjelmistojen toteutukseen. Ohjelmistojen tekoon aikaisemmin kulunut ajankäyttö voidaan kohdentaa muihin projektin osa-alueisiin. Pitkäaikaisen kumppanuuden kautta Eatech ymmärtää hyvin Nanofootin tarpeita ja pystyy tukemaan yritystä vahvasti myös suunnitteluvaiheessa. 


Nanofoot on vuonna 2006 perustettu suomalainen laserteknologiaan painottunut yritys, joka valmistaa alansa johtavia laadunvarmistusjärjestelmiä Laserdiodeille, LED-teollisuudelle sekä tutkimuslaitoksille. 

Suosittelija:

"Eatechin joustavuus ja asiantuntemus on nopeuttanut kehitystyötä merkittävästi ja tiivis yhteistyö on mahdollistanut ohjelmistojen luotettavuuden ja laadukkuuden ennätysajassa."

Jouni Halme, toimitusjohtaja

Referenssi Laserteknologian laadunvarmistusjärjestelmän ohjelmistot
Tilaaja: Nanofoot Finland Oy
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Tuotekehitys ja suunnittelu
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Valmisohjelmisto
Toteutustyö
Microsoft
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Eatech Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Podcast: Miksi it-osaamisen hankinta ja soveltaminen liiketoimintaan on niin haastavaa?
Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!
City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi