Lapin Yliopisto

Tilaaja: Lapin Korkeakoulukonserni

Ajankohta: 2013 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Antti Koski

Tagit: Projektinhallinta, Viestintä, Pilvipalvelut / SaaS, Käyttäjähallinta, Tietoturva, Julkishallinto, Koulutusala, Konsultointi, Valmisohjelmisto, collaboration, sidosryhmäyhteistyö, projektiviestintä, digitaalinen viestintä, Sosiaalinen intranet, SaaS, pilvipalvelut, Tuottavuus, Tiedon läpinäkyvyys, Tehokkuus, Verkkosovellukset

post_image

Lapin Yliopisto ja Lapin korkeakoulukonserni LUC tarvitsivat helppokäyttöistä palvelua projektiensa ja hankkeidensa työskentelyn ja viestinnän tueksi. Myös organisaation toimintakulttuurin ja työtapojen kehitys toimivat lähtökohtana. 


AAPO Social Workspace helpotti päivittäistä toimintaa tehostamalla viestintää ja yhteistyötä niin sisäisesti kuin yhteistyökumppanienkin kanssa. Myös läpinäkyvyys ja avoimuus prosesseissa on lisääntynyt.

Suosittelija:

Tarvitsimme kokonaisvaltaista ja helppokäyttöistä järjestelmää tiedottamiseen, sisäiseen viestintään ja tiedostonhallintaan. AAPOn avulla edistämme entistä avoimempaa ja asiakaslähtöisempää toimintakulttuuria palveluidemme kehittämisessä. Järjestelmän helppokäyttöisyys palvelee hyvin myös yhteistyökumppaneitamme.

Antti Koski

Pinterest

Muita julkaisuja Joiqu:lta