Lakeudelle (API)

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Julkaisujärjestelmä CMS, Hotelli, matkailu ja ravitsemus

post_image

Kesäreportterit, Niko ja Santeri, molemmat Savon sydämestä Kuopiosta, ovat saaneet kutsun lähteä seuraamaan Duudsoneiden jalanjälkiä Lakeudelle. Parivaljakolla onkin aikamoinen urakka selvittää mitä kaikkea kivaa lakeuksilla oikein sattuu ja tapahtuukaan. Luvassa on siis koko kesän mitalta jymyuutisia mitä ihmeellisimmistä tapahtumista ja matkailuelämyksistä. Jymyuutispommeista ensimmäiset saat suorana lakeudelle.fi-osoitteesta jo kesän kynnyksellä.

http://www.lakeudelle.fi/


BSTR Luova Konttori 
Boosterin asiantuntemus syntyy kokonaisuuksien hahmottamisesta ja oikein mitoitetuista, asiakasta kuunnellen räätälöidyistä ratkaisuista. Jatkuvasti muuttuvasta mediakentästä poimimme sopivimmat innovaatiot ja teknologiat ja valjastamme asiakkaitamme parhaiten palvelevat välineet ja mediat. Kauttamme löydätkin monipuoliset markkinoinnin ja mainonnan ratkaisut yksittäisistä toteutuksista kokonaisvaltaiseen viestintään.
http://www.bstr.fi/


Flockler
Kyseisen sivuston sosiaalisen median nostot tuodaan palveluun hyödyntäen Flocklerin API:a. http://www.flockler.com

Pinterest

Muita julkaisuja Flockler:lta