LahtiMOB-mobiilisovellus

Tilaaja: Lahden kaupunki

Tagit: Viestintä, Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Android, iOS, Toteutustyö, mobiilisovellus, digitaalinen viestintä

post_image

Valu Digital toteutti Lahden kaupungille Apple- ja Android-alustoilla toimivan mobiilisovelluksen. Sovellus tarjoaa tiedot kaupungin palveluista ja tapahtumista ja niiden sijainnista. Sovelluksella voi hakea kulttuuriin, liikuntaan, luontoon, terveyteen ja vapaa-aikaan liittyviä palveluja, paikkoja ja tapahtumia. 

- Ideana on, että käyttäjä voi missä tahansa liikkuessaan hakea lähiympäristön kiinnostavat kohteet ja etsiä tekemistä. Sovellus tuo näkyviin myös palvelut, jotka helposti hukkuvat isolla kaupunkisivustolla. Esimerkiksi luontokohteita, kuten laavuja ja ulkokuntoilulaitteita on hankalaa paikantaa nettisivuilta, Lahden kaupungin verkkotiedottaja Juha-Pekka Huotari kertoo.

Palveluja haetaan sovelluksessa kategorioittain. Hakutuloksessa näytetään etäisyys paikkaan kilometreissä tai kartta, jossa käyttäjä näkee oman sijaintinsa sekä haetun kategorian palvelut. Kartalta pääsee suoraan Google-reittihakuun.

- Meillä oli tavoitteena tuoda esiin Lahden kaupungin laajaa palvelutarjontaa, ja siinä on onnistuttu. Olen erityisen tyytyväinen sovelluksen visuaalisuuteen ja toteutustapaan, joka sopii nimenomaan mobiilikäyttöön, Juha-Pekka Huotari sanoo.


Tutustu sovellukseen 

Suosittelija:

Juha-Pekka Huotari, verkkotiedottaja

Pinterest

Muita julkaisuja Valu Digital Oy:lta