Lahti2017

Tilaaja: Lahti2017

Ajankohta: 2015 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Janne Kalliola

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä, Graafinen suunnittelu, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Webkehitys, Verkkokaupparatkaisut, Julkaisujärjestelmä CMS, Urheilu, viihde ja virkistys, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Toteutustyö, Drupal

post_image

Lahti2017 on tapahtuma, jossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla maailmanmestaruuskilpailujen huippujännitys sekä kokonaisvaltainen viihde-, ajanviete- ja matkailukokemus. Kisat ovat yksi Suomen satavuotisjuhlavuoden suurimmista tapahtumista, ja tavoitteena on luoda niistä koko kansan juhlakisat. Tätä viestiä haluttiin tuoda esiin uudella Lahti2017-verkkosivustolla. 


Ensimmäinen vaihe toteutettiin ja julkaistiin vain muutamassa viikossa, mutta sivustoa kehitetään jatkuvasti kisojen lähestyessä. Viestintäsuunnitelman eri vaiheille on asetettu eri tavoitteet, joita sivuston kehitys tukee. 

Jatkuva sisällön muuttuminen ja suuret sisältömäärät vaativat toimivaa sisällönhallintaa, ja sivusto päätettiin toteuttaa Drupal 7 -sisällönhallintajärjestelmällä. Ensimmäinen sivustouudistus toteutettiin lippujen ennakkomyynnin alkaessa.

Lisätietoa: http://www.exove.com/cases/lahti2017

Pinterest

Muita julkaisuja Exove:lta